Hirdetés
- Apple asztali gépek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen alaplapot vegyek?
- Az Intel szerint sokáig marad velünk az Intel 18A node
- iPad topik
- Milyen egeret válasszak?
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Dilikutya félisten válasz  DeltaPower

üzenetére DeltaPower

üzenetéreMinden új operációs rendszer új drivereket hozott, és némelyek nem kaptak már újat. Nem azt mondom, hogy jó ez így, én is telepítettem munkahelyi gépeken a Win7-re vistás GMA900 drivert, de ez nem a Win8.1 "újítása". Sőt, ez nem is a Microsoft hibája. Aki azon van fennakadva, hogy eddig Win8 volt, most 8.1 van, nézze csak meg a verziószámokat. 
 Windows Vista: 6.0
 Windows 7: 6.1
 Windows 8: 6.2
 Windows 8.1: 6.3
 Mondhatni majdnem új rendszerként tekint rá maga a Microsoft is.
 Én tettem Win8.1-et 4 éves gépre, és tökéletesen ment. De lehet, hogy régebbi, még Vista matrica van rajta.A Start menü amúgy nekem nem hiányzik. A Start gombnak örülök, megnyugtató, hogy ott van, a jobb gombbal előhívható menüben pedig ott van minden, amit eddig is használtam a Start menüből. A programok listáját sose használtam, vagy asztalról, vagy Total Commanderből indítok mindent. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
- Bontatlan Lenovo T14S WUXGA Touch Ryzen5 Pro 7540U 16GB 256GB Radeon 740M Win11 Pro 3év Garancia
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M4 24GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest