Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
válasz
fordfairlane #94 üzenetére
A dual GUI jó. Működik párhuzamosan a kettő, tehát technikai akadálya nincs, hogy legyen két, teljesen eltérő szemléletű kezelőfelület. A hagyományos, érintetlen régi desktop, meg a Metro, és mindenki maga dönti el, melyiket használja. Hiába a 8.1-ben megjelent checkbox, amivel már indításkor eltüntetheted a Metro-t, ha a felhasználók döntő többsége nem tudja magától beállítani. az emberek jelentős hányada még soha nem nézte meg a tálca jobb gombos menüjében a tulajdonságokat. Első használatbavételkor kéne egy nagy checkbox, hogy melyiket akarod. Megvalósítható. Én be tudom állítani, meg az alap Win8-ban sem láttam bekapcsolás után a Metro-t, de szerintem ez 100 felhasználóból 10-re igaz.
-
Воланд
titán
válasz
fordfairlane #94 üzenetére
a mondanivalomat a teljes bekezdes tartalmazza, nem egy kiragadott mondat.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Belsős információk szerint az operációs rendszer következő nagy frissítése számos változást hoz majd, az átláthatóbb termékstruktúra mellett funkcionális módosítások is lesznek.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest