Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen processzort vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen videókártyát?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
saintvti
csendes tag
válasz
eziskamu #704 üzenetére
Amúgy annyira szánalmas ez a vergődés, hogy ez nem jó, meg az nem jó...
Használjon mindenki amit akar...
Ez kb ati nvidia fórum hülyeség....
Én kb 9 éve linux-ozom, kezdtem anno Fedora-val, majd frugalware, ubuntu, debian, gentoo, és most sabayon - aki nem ismerné a sabayon egy gentoo based linux.Mindenkinek elmondom, hogy akaratos, bekebelező, profitorientált microfos politika miatt nem használom a rendszerüket.
Ugynúgy msn-ezek, ami szintén microfos cucc... meg ilyenek, van amit használok, és sok minden van amit nem.Olvastam itt olyat, minek 200 féle cucc meg a fene nagy szabadság...
Minem a windózra 200 cd író alkalmazás? Minek rá 500 képnéző... amiből 450 fizetős?Ami miatt szeretem a linux-ot:
- Ingyenes
- Azt csinálja amit kell
- Nem szól bele, hogy te hülye user ezt kell tenned, meg azt... teszed amit teszel, azt vagy jó lesz, vagy nem.
- Nem ad cca 1 GB-os cd író alkalmazást pl Nero, ad helyette 5 másik software-t, amivel mindent meg lehet csinálni, a lejátszó lejátszik, az író ír, a dvd borító szerkesztő meg dvd borítót szerkeszt
Mint tudjuk, minden program a következő módon viselkedik: - minél több sorból áll a kód, annál több a hiba benne - ergo, ha egy program cd-t ír, olvas, lejátszik, video-t szerkeszt.. palacsintát süt, akkor sokkal bug-osabb, mint azok a cuccok amik egyesével csinálják ezeket.
Inkább nyitok 10 programot erre a célra, ami stabil, mint 1-et ami alig áll a lábán.... ráadásul még ezért fizetek is.... no ez az ami nem tetszik.....Nem nézek le windózos embereket, mert nekik is van parancssor, ők is tudnak hekkelni, ha akarnak.... lehet vele fejleszteni meg minden.... aztán majd lesz valami.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Windows 10
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB ZALMAN I3 NEO Chieftec 650W
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest