Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
hkr1sz
csendes tag
Hali srácok!
Hát én is egy razer deathadder boldog tulajdonosa voltam kb 2 napig!3. nap jatszottam és játék közben egyszer csak eltünt az egér,nem mozdult a kurzor,a razer logo sem világitott az egéren!Kihuztam usb ből ujra bedugtam és ismeretlen eszközkent ismeri fel!Letöröltem a drivert ugy ahogy régebben beirtak ide,de ugy is azt irja ki hogy ismeretlen eszköz és semmitsem tudok csinalni vele!Esetleg ha mégis valaki tudna valami segitseget mondani megköszönnem! Válaszotokat THX
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Mászós topik - falmászás, via ferrata, sziklamászás, hegymászás
- EAFC 26
- Milyen notebookot vegyek?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Elkezdődött a januári hardverpóker
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Beszámítás! Sony Playstation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! ASUS ROG XBOX Ally X 24GB/1TB kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- Beszámítás! MSI Thin A15 B7VE FHD Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB W11
- Beszámítás! Lenovo Legion 5 15ACG6 165Hz Gamer notebook -R7 5800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB W11
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 M5 1TB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 16GB RAM 512GB SSD
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás!I5 6600 /GTX 1650 Super / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- Macbook Air M2 15" 8GB 256GB 100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest