- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Gaming notebook topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Steam Deck
- Valami baja van a tápomnak
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen notebookot vegyek?
- Projektor topic
- Samsung Galaxy Tab S11 és Tab S11 Ultra: minden, amit tudni érdemes
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fo_di
őstag
válasz
Neil Watts #2091 üzenetére
hdmire állítva a hdmin kéne jönnie a hangnak, nem a jacken, nekem analógon fülest jól meghajtott, hangfalat nem próbáltam
billentyűkiosztást a beállítások között, vagy az openelec os settings programban lehet állítani
a 700as töltő nekem elég a billentyű-egér-pendrive hármasra (galaxy s töltő)
a bluray isokra a következőt találtam: Does it will play blu ray’s iso with navigation menus? BluRay encryption has not been cracked, so Linux machines without encryptions keys cannot play back Bluray disks at all. You can play back rips
meg még egyet: The supplied player won't support Blu-ray - that would cost a lot in licencing if nothing else!
szerintem ha kibontod az isot, akkor a filmet menü nélkül le fogja játszani a fájlstruktúrából (m2ts fájlokat már megeszik, de csak a h264 hardveresen dekódolt, a vc1 vagy mpeg2 nem)
bár mégvalami: I have no doubt the GPU can handle Blu-Ray @ 1080p, the bottleneck would probably be the SD card or USB mass storage so a 40Mbit/s stream might not be very smooth, if it can play at all.
plusz nincsen hdcp kulcs égetve a hdmi kimenetbeháznak meg bármi jó, ami szigetelő (vagy azzá tehető mondjuk szigszalaggal) és belefér a raspi (én egy settopboxot belezek ki a célra, de gondolkodtam rossz routeren is)
-
Vladi
nagyúr
válasz
Az nem 23000 mA? na nehogy már én okosítsalak fizikából.
Elivelg mindegy, az a max amit adni tud a készülék. Ha kevesebbet kér, akkor annyit ad.
bluraj.. már úgy érted a 45-50 mega/sec-es filmek? Hát... nem bírja, ennyi. Nem htpc-nek lett tervezve.
-
válasz
A 2,3 A a 2300 mA. Amúgy jó hozzá - nekem a 700 mA-es töltővel 2-3 nap után vacakolni kezd. Most nincs nagyobb töltőm - ezzel használom, ha bekapcsolom.
Torrent meg ment vissza a régi asztali gépemre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Elektromos autók - motorok
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Gaming notebook topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Yettel topik
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- További aktív témák...
- Gamer PC - Ryzen 7 2700X, RTX 2070, 16gb RAM
- Intel Core i7 10700/RTX3060/16Gb ram/256Gb SSD
- Új DDR5 Gamer PC i7 12-14700KF-ig/RTX 3080 10Gb + 12 Féle VGA/500Gb - 2Tb SSD/16-32Gb Ram 2-4Év Gar
- Új DDR5 Gamer PC i5-12-14400F -ig/RTX 3080 10Gb + 12 Féle VGA/500Gb - 2Tb SSD/16-32Gb Ram 2-4Év Gar
- Lenovo S510 tower, i5-6400, 8GB DDR4, 500GB SSD Samsung 970 EVO, 500GB HDD
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- Patika hibátlan Iphone 14 PRO MAX 128GB Független - Dark Purple - 5 Mobilxof tok + Üvegfolia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Részletre elviheted akár 365 napra. Bankmentes. Gamer Laptopok , Gamer monitorok
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest