Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Ismét új formájú Pulsar egeret köszönthetünk az ultrakönnyű halmazban
- Milyen monitort vegyek?
- Hamarosan megjön az ASUS házak új zászlóshajója
- SSD kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fo_di
őstag
válasz
Neil Watts #2091 üzenetére
hdmire állítva a hdmin kéne jönnie a hangnak, nem a jacken, nekem analógon fülest jól meghajtott, hangfalat nem próbáltam
billentyűkiosztást a beállítások között, vagy az openelec os settings programban lehet állítani
a 700as töltő nekem elég a billentyű-egér-pendrive hármasra (galaxy s töltő)
a bluray isokra a következőt találtam: Does it will play blu ray’s iso with navigation menus? BluRay encryption has not been cracked, so Linux machines without encryptions keys cannot play back Bluray disks at all. You can play back rips
meg még egyet: The supplied player won't support Blu-ray - that would cost a lot in licencing if nothing else!
szerintem ha kibontod az isot, akkor a filmet menü nélkül le fogja játszani a fájlstruktúrából (m2ts fájlokat már megeszik, de csak a h264 hardveresen dekódolt, a vc1 vagy mpeg2 nem)
bár mégvalami: I have no doubt the GPU can handle Blu-Ray @ 1080p, the bottleneck would probably be the SD card or USB mass storage so a 40Mbit/s stream might not be very smooth, if it can play at all.
plusz nincsen hdcp kulcs égetve a hdmi kimenetbeháznak meg bármi jó, ami szigetelő (vagy azzá tehető mondjuk szigszalaggal) és belefér a raspi (én egy settopboxot belezek ki a célra, de gondolkodtam rossz routeren is)
Új hozzászólás Aktív témák
- Suzuki topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- TCL LCD és LED TV-k
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nem biztos, hogy fenntartható az Apple iPhone-ok menetelése
- Ismét új formájú Pulsar egeret köszönthetünk az ultrakönnyű halmazban
- Milyen monitort vegyek?
- Hamarosan megjön az ASUS házak új zászlóshajója
- Lexus, Toyota topik
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung LH46EDDPLGC 46" FullHD LED Monitor
- Új Gigabyte 16 Aero 4K+ OLED i7-13700H 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB Studio Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest