Hirdetés
- Teljesen a játékosok szolgálatában
- OLED monitor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- LG LCD és LED TV-k
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fo_di
őstag
válasz
Neil Watts
üzenetére
hdmire állítva a hdmin kéne jönnie a hangnak, nem a jacken, nekem analógon fülest jól meghajtott, hangfalat nem próbáltam
billentyűkiosztást a beállítások között, vagy az openelec os settings programban lehet állítani
a 700as töltő nekem elég a billentyű-egér-pendrive hármasra (galaxy s töltő)
a bluray isokra a következőt találtam: Does it will play blu ray’s iso with navigation menus? BluRay encryption has not been cracked, so Linux machines without encryptions keys cannot play back Bluray disks at all. You can play back rips
meg még egyet: The supplied player won't support Blu-ray - that would cost a lot in licencing if nothing else!
szerintem ha kibontod az isot, akkor a filmet menü nélkül le fogja játszani a fájlstruktúrából (m2ts fájlokat már megeszik, de csak a h264 hardveresen dekódolt, a vc1 vagy mpeg2 nem)
bár mégvalami: I have no doubt the GPU can handle Blu-Ray @ 1080p, the bottleneck would probably be the SD card or USB mass storage so a 40Mbit/s stream might not be very smooth, if it can play at all.
plusz nincsen hdcp kulcs égetve a hdmi kimenetbeháznak meg bármi jó, ami szigetelő (vagy azzá tehető mondjuk szigszalaggal) és belefér a raspi (én egy settopboxot belezek ki a célra, de gondolkodtam rossz routeren is)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Elektromos autók - motorok
- Óra topik
- Teljesen a játékosok szolgálatában
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xbox Series X|S
- OLED monitor topic
- Autós topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- HP Compaq Elite 8200 SFF (i3, 5GB DDR3, 250GB HDD, Win 10 kulcs)
- AZONNAL JÁTSZHATÓ Battlefield 6! CSAK 20E Ft.
- Octominer X8 Ultra + 5db Nvidia CMP 90HX
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Ryzen7 5700x/ RTX3080/ 32GB DDR4/ 1TB SSD alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Iphone 14 Pro Max 128GB // Számla + Garancia //
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3332
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
wassermann