Hirdetés
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zzola
titán
válasz
wassermann
üzenetére
Nem! Most kipróbáltam, mindárom HDMI-n működik a CEC, de abban a pillanatban, ahogy bekapcsolom a sep-top-box-ot, nem működik, fel sem ismeri a TV a Pi-t! Ha kikapcsolom, akkor meg felismeri!
WTF?Távirányítót honnan/hol érdemes rendelni? RPi boltban láttam, de postával 4k felett jön ki az ára....
Telefonról jól vezérelhető, de ugye ha én nem vagyok itthon, feleségem nem tudja használni..
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Beköszöntött az űrinternet kora
- Futás, futópályák
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xbox Series X|S
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4th: i5-6GEN I 8GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586, 100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Sale.exe: 26.10.2025-ig Kedvezményes ár! 120.000ft!
- LG 42LX330C 42" LED-backlit LCD TV - Full HD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest