Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
MaCS_70
üzenetére
Eléggé alap dolog hogy a hdmi hangot is visz. Az i2s tűket használók akkor működnek, ha a kernelben van hozzájuk támogatás - az elterjedtebbekhez lehet hogy már benne van.
Az usb-s hangkártyák használata körül sok panaszt olvastam régebben. Úgy általában az usb hajlamos csomagokat veszteni a pi-n, főleg ha nagyobb terhelés vagy netforgalom van.
A hdmi hang kezdettől fogva támogatott és nem hallottam panaszt rá.Egy hdmi-vga+hang átalakítót én is használok, igaz androidos stickkel, nem volt vele baj. Csak legyen plusz tápbemenete, hogy ne süsse meg a hdmi portot. A hdmi - hdmi+audio-t nem próbáltam még.
Távirányítóból ilyet használtam egy időben, volt olyan rendszer amivel alapból ment, volt amivel kézzel kellett mókolni. Tud egér + billentyűzet utánzó módban is működni de media center módban is. [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Sorozatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- NBA és kosárlabda topic
- Villanyszerelés
- Eredeti játékok OFF topik
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- AOOSTAR GEM12 MAX Mini PC
- 14600K + RTX5060 + 32GB 6000Mhz DDR5 + 2TB + 750W
- GAMER RYZEN 5 3600X/ 16GB DDR4 / RX 5700XT 8GB / 128GB SSD / 1TB HDD
- Gamer : RTX 5070 12GB / 32GB DDR4 / Intel i5 14400 / 1TB NVME SSD /
- Eladó Mini-ITX Gamer Alap - Intel i7-4790K, 16GB DDR3, Corsair Obsidian 250D Ház, 240 AIO Vízhűtés!
- Dji Osmo Pocket 3 Creator combo
- Honeywell DC313N elemes kapucsengő
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
wassermann