Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• sad_Vamp

őstag

válasz azbest #9314 üzenetére

A problémás [monitor/TV] ez.
    A LED-t nem tudom, alap modell.

A gép HDMI-n keresztül csatlakozik (nem HDMI to DVI, hdmi-hdmi)
    mind 2 monitor 1080p és 24"

A LEDnél mind2 rendszert sikerült belőni lekértem a DMT meg CEA módokat, az alapján belőttem a HDMI módot (úgy emlékszem 16 volt)

A hybridnél már érdekesebb a dolog, a Pidora mintha kvázi független volna a config.txt-től ott ált. jól jön be a kép. Raspbian-om volt először és tulképp ez az ami érdkel mert a projektek ált. erre vannak. (Meg itt már előtelepített a python)

Itt első indításnál már a startupnál(szövegek mennek) is láthatóan nem volt jó a kép. A TV a módot 1080p-nek ismeri, de elég vastag fekete keret van körbe mintha csak 720p lenne (de nem 100% lehet, h picit torzított) natívan ráültetve az 1080p-re, ha ígyúgyamúgy játszok az overscannal akkor meg megint csak lelóg egy csomó információ, kb pont olyan széles sávokban, mint amennyi fekete keret volt.

Amúgy van rajta külön PC mód, de az azthiszem csak a DVI-n vagy a VGA-n keresztül jön be. Amire emlékszem, hogy DMT-s 1080p módot nem írt ki a cucc. A CEA-snál meg bármire állítottam 25Hz, 50Hz midnig 1080p@60Hz-t ír a TV ha infót nyomok.

Ennyit tudok mondani fejből, remélem ebből már lehet valamire következtetni

Új hozzászólás Aktív témák