-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
harry
veterán
válasz
Jim Tonic #8125 üzenetére
Köszi, majd megpróbálok játszani vele, mivel lehet gond.
Más: megjött az eBay-es wifi stick, egyelőre egy win7 notebookon próbáltam ki, nos hát éppenséggel megy, hozzá adott cd-ről kellett ugyan telepíteni, de tudtam csatlakozni, netezni. Viszont elég hitvány szar sebességet tud csak, próbaképp néztem egy hálózati másolást, és ilyen 200KB/s körül volt, míg a gép beépített (G-s) wifijével 3-4000KB/s körüli sebességet lehet elérni. Jó, hogy kínai csoda, de ennél azért többet vártam volna. Teszek majd még egy próbát valamikor, de ez bőven gyengébb, mint amit vártam volna tőle, azért 1-2MB sebesség szerintem egyáltalán nem irreális, de nagyon messze elmarad tőle...
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest