Hirdetés
- 3D nyomtatás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Bluetooth hangszórók
- TCL LCD és LED TV-k
- Új Xeonokkal szorongatná meg az Intel az AMD-t
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen processzort vegyek?
- Hobby elektronika
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
harry
veterán
Ma felraktam én is próbaképp egy Raspbmc-t, eddig tetszetős, bár valamiért a kijelölt NFS megosztást, bár látta, megnyitni nem tudta - ugyanaz meg van osztva SMB-vel is, ott rájött, hogy kell user+pass, és azzal megy szépen. Továbbá az automatikus mappanév alapján történű filmazonosítással még vannak gondok, pl. volt egy "documentary" gyűjtőmappám, amit ugye "filmként" kezelt, és szépen átnevezte, és húzott hozzá valami borítót, de hirtelen nem találtam, hogy tudom ezt visszaállítani, de majd még nézegetem.
Még korábban vettem találomra egy 38kHZ-es 3V-os infravevőt is, úgy néz ki, ez is működik. Ez alapján raktam össze: [link] De amit én használok az egy tsop34838 vevő, ~160Ft. Ami amúgy hajtható 5V-ról is.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i5 14400 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Lian LI LANCOOL 207 GIGABYTE 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 146 - 147 - 166 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- iPhone 17 Pro Max Kozmosz - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- Dell Latitude 5420 - i5 1145G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
wassermann