Hirdetés
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
E.Kaufmann
veterán
válasz
E.Kaufmann #48383 üzenetére
Találtam egy ideálisnak tűnő USB-C kábelt, amit idő közben megrendeltem és épp tesztelem (egy Alzás USB-C -> mikro-USB átalakítóval még RPi3-asomon, de ha bevállik a tápmodullal egyetemben, jöhet a Pi4)
[link]
Kapható máshol is, csak itt épp olcsóbb volt, Jó vastag emiatt sajnos kissé merev is, de a Conrad-nál azt írták, bír 5A-t és a vastagság alapján hajlandó is vagyok hinni, hogy a valós terhelhetősége se sokkal rosszabb.
Ha a tápmodul is beválik, azt is megosztom, mert még túl szép, hogy igaz legyen, fele akkora, mint amit eddig használtam dc-dc modul és nem nagyon melegszik, legalább is ugyanakkora mini OBO dobozt a másik modul, ami éppen belefért, szépen átmelegített, ez meg még csak meg se langyosítja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Autós topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- IFA 2025: Csúcskategóriás funkciókat kínál az EarFun új fül- és fejhallgatója
- Premier előzetesen a METAL GEAR SOLID Δ: SNAKE EATER
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Háztartási gépek
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3219
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961)
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3200, 100% Akkumulátor
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest