Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Projektor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- PLC programozás
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
E.Kaufmann
veterán
válasz
E.Kaufmann
üzenetére
Találtam egy ideálisnak tűnő USB-C kábelt, amit idő közben megrendeltem és épp tesztelem (egy Alzás USB-C -> mikro-USB átalakítóval még RPi3-asomon, de ha bevállik a tápmodullal egyetemben, jöhet a Pi4)
[link]
Kapható máshol is, csak itt épp olcsóbb volt, Jó vastag emiatt sajnos kissé merev is, de a Conrad-nál azt írták, bír 5A-t és a vastagság alapján hajlandó is vagyok hinni, hogy a valós terhelhetősége se sokkal rosszabb.
Ha a tápmodul is beválik, azt is megosztom, mert még túl szép, hogy igaz legyen, fele akkora, mint amit eddig használtam dc-dc modul és nem nagyon melegszik, legalább is ugyanakkora mini OBO dobozt a másik modul, ami éppen belefért, szépen átmelegített, ez meg még csak meg se langyosítja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dobozos! Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060Ti 8GB SilentiumPC Signum SG1 TG FSP 700W
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
wassermann