- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Alaposan megdrágultak az ASUS Zenbookjai
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- E-book olvasók
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
E.Kaufmann
veterán
válasz
kbhuinfo
üzenetére
Nem igazán költenék annyit a tápra, mint magára a PI-re
(nekem jó egy használt is).
Valamint van egy "védett" 12V-os táp"rendszerem" a "szerverszekrényben", csak sajnos ezek a nyüves PI-k nem tudnak direktbe arról menni
. Mindig is ezt az 5V-s USB-s táplálást tartottam a legnagyobb gyengeségüknek, minek erőltetik, ha sima USB-ről amúgy se hajthatók, mert sokat esznek
, a 4 USB port mellett meg pláne vicc. A külön táplált HUB-oknak is van saját tápjuk, némelyiknek 12V-s.
A másik, hogy szeretném szabadon hagyni a GPIO tüskesort. Még nem döntöttem el, hogy akarok-e még Z-wave-vel bohóckodni vagy sem. Amúgy vannak eladó Z-wave hat-jeim
(bespájzoltam egy Conrád leértékelésnél)
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Háztartási gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Mikrotik routerek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen routert?
- Fejhallgatós találkozó
- AliExpress tapasztalatok
- Google Pixel Watch 4 – Hé, Google, mennyi az idő?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13600KF 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060Ti 8GB RAMPAGE Shiva CM 700W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Asrock B450M R5 5500 8GB DDR4 256GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(nekem jó egy használt is).
. Mindig is ezt az 5V-s USB-s táplálást tartottam a legnagyobb gyengeségüknek, minek erőltetik, ha sima USB-ről amúgy se hajthatók, mert sokat esznek
(bespájzoltam egy Conrád leértékelésnél)
wassermann