Hirdetés
- Hisense LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Esik eső karikára, a hardverek kalapjára
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
t.zolka
aktív tag
válasz
Vasti74
üzenetére
A Pi-n a LED nem kezd villogni, mint minden másnál, ami elindul rajta. IP címet sem kap, azok sem villognak, routert is néztem, ott is semmi.
Volumio fórumot olvasgattam én is, az ott fellelhető lehetőségeket, ami másoknál működött, kipróbáltam, de nálam semmi változás.
És azért szeretnék Pi3B+-ról Pi5-re váltani, mert a Touch Display-t használom, TV képernyőn, vezeték nélküli egérrel. Ez a telefonos, tabletes dolog nekem nem jön be. Így meg állandóan belefagy, ha új mappát nyitok meg, amiben több album van. Elkezdi betölteni a borítóképeket, majd meg-meg akad a zenelejátszás, majd teljes lefagyás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Friss információk és képek a OnePlus új órájáról
- Tesla topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Jövedelem
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489, 100% Akksi
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Nikon D3500, Tükörreflexes (DSLR) fényképező
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
wassermann