Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Az AI-piac kivégezte a Micronhoz tartozó Crucialt
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ASUS blog: vezeték nélküli ROG egerek, akár profi babérokra törőknek is
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kihúzhatja a gyufát a PC-s gyártóknál az érkező új Xbox
- TCL LCD és LED TV-k
- Google One vs iCloud vs OneDrive – melyik a legjobb választás 2025-ben?
- OLED TV topic
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gjanner
tag
Sziasztok,
Van egy RPi 4 B-m, amire szeretnék Netflixet varázsolni és keresem hozzá a megfelelő (vagy legcélravaztőbb) OS-t. Eddig Libreelec 9.2 futott rajta, és Netflix is működött, de arra jutottam egy friss install jót tenne neki, mert a Netlixem teljesen lehalt. (Többször volt már ilyen, próbáltam javítani, de ezúttal nem jött össze, egyszerűen nem tudom reinstallálni.)
Szóval ha már újratelepítem a Pi-t gondolkodtam rajta mi lehet a legegyszerűbb, és legjobb megoldás a Netflixre, esetleg Androidot / RPi OS-t vagy újabb Librelec / OSMC lenne célszerű? (vagy majdnem mindegy Netflix install szempontjából?)
Ha valakinek van ebben tapasztalata és megosztja velem, azt is köszönöm!
(Nem biztos hogy jó helyen kérdezem, de gondolom itt van ezzel is tapasztalat.)
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Metal topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Az AI-piac kivégezte a Micronhoz tartozó Crucialt
- Banggood
- Formula-1
- Arc Raiders
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- Prémium Lian Li O11 Gamer/Workstation PC - Ryzen 9 5950X, RTX 4070 Super, brutális teljesítmény
- Vízhűtéses egyég adatközpontokhoz - Schneider Electric RC ACRC301H - új ára 4,5 Milió Ft
- Ryzen5 5600X/ RTX 3060Ti/ 32GB DDR4 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- !!AKCIÓ!! GAMER PC AMD Ryzen 5 5600X/MSI MPG B550 GAMING PLUS/GeForce RTX 4070 DUAL 12 GB/32GB DDR4
- Qnap TS-463U, 4 magos AMD CPU, 2x2TB WD Red, 8GB, 2x10GB sfp, 4x 1GB LAN
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia - Akció!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B360 i5 8400 16GB DDR4 512GB SSD ASUS Strix RX 570 4GB MasterBox Q300L 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S24 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- magyar billentyűzet - 162 - 163 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
wassermann