Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- RAM topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gjanner
tag
válasz
DarkByte #47803 üzenetére
Köszönöm a válaszokat (és a többieknek is). Ezek alapján futok még egy kört a megoldással, javaslattal (a Pi nem az enyém, csak segítek egy havernak - újra - összerakni...), de lehet az lesz a vége, hogy javaslok neki valami dedikált lejátszót amin rendesen fut a Nyetflix.
-
gjanner
tag
Sziasztok,
Van egy RPi 4 B-m, amire szeretnék Netflixet varázsolni és keresem hozzá a megfelelő (vagy legcélravaztőbb) OS-t. Eddig Libreelec 9.2 futott rajta, és Netflix is működött, de arra jutottam egy friss install jót tenne neki, mert a Netlixem teljesen lehalt. (Többször volt már ilyen, próbáltam javítani, de ezúttal nem jött össze, egyszerűen nem tudom reinstallálni.)
Szóval ha már újratelepítem a Pi-t gondolkodtam rajta mi lehet a legegyszerűbb, és legjobb megoldás a Netflixre, esetleg Androidot / RPi OS-t vagy újabb Librelec / OSMC lenne célszerű? (vagy majdnem mindegy Netflix install szempontjából?)
Ha valakinek van ebben tapasztalata és megosztja velem, azt is köszönöm!
(Nem biztos hogy jó helyen kérdezem, de gondolom itt van ezzel is tapasztalat.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay
- Kerékpárosok, bringások ide!
- World of Tanks - MMO
- Milyen monitort vegyek?
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire PULSE RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! 1000W Sesonic FOCUS GX-1000 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest