- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- MILC felhasználók szakmai topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi haladó szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Projektor topic
- Home server / házi szerver építése
- Hamarosan leszűkíti a támogatott hardvereit az NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gjanner
tag
válasz
DarkByte #47803 üzenetére
Köszönöm a válaszokat (és a többieknek is). Ezek alapján futok még egy kört a megoldással, javaslattal (a Pi nem az enyém, csak segítek egy havernak - újra - összerakni...), de lehet az lesz a vége, hogy javaslok neki valami dedikált lejátszót amin rendesen fut a Nyetflix.
-
gjanner
tag
Sziasztok,
Van egy RPi 4 B-m, amire szeretnék Netflixet varázsolni és keresem hozzá a megfelelő (vagy legcélravaztőbb) OS-t. Eddig Libreelec 9.2 futott rajta, és Netflix is működött, de arra jutottam egy friss install jót tenne neki, mert a Netlixem teljesen lehalt. (Többször volt már ilyen, próbáltam javítani, de ezúttal nem jött össze, egyszerűen nem tudom reinstallálni.)
Szóval ha már újratelepítem a Pi-t gondolkodtam rajta mi lehet a legegyszerűbb, és legjobb megoldás a Netflixre, esetleg Androidot / RPi OS-t vagy újabb Librelec / OSMC lenne célszerű? (vagy majdnem mindegy Netflix install szempontjából?)
Ha valakinek van ebben tapasztalata és megosztja velem, azt is köszönöm!
(Nem biztos hogy jó helyen kérdezem, de gondolom itt van ezzel is tapasztalat.)
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- MILC felhasználók szakmai topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Stellar Blade
- Okos Otthon / Smart Home
- Házimozi haladó szinten
- War Thunder - MMO Combat Game
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- GAMER PC RTX 3060 Ti 32GB RAM FULL HD / 1440p
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +Új RTX 3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP Prodesk 600 G3 mini PC i5 7500T / WIFI / 8GB DDR4 / 256GB SSD / Type-C / 3x DP
- Apple iMac 24 Blue! 16GB / M3 CPU / 512GB SSD!
- Asztali PC , i7 10700 , RTX 3070 Ti , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest