Hirdetés
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Kitolhatja az LGA1700 élettartamát az Intel
- Házimozi haladó szinten
- Egy androidlánnyal tenné kelendőbbé a GeForce-okat az NVIDIA
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Egérpad topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Rövid időre leállhat a 8 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Saughassy
aktív tag
válasz
-ZeeZee-
üzenetére
Én 1 hete csinaltam az Imagerrel, az ujabbakban mar benne van a HASSOS, azt kiirtam a radugott SSDre, es csont nelkul bebootolt egy PI4. Valami megkavarodhatott nalad. Ha nem az SSD az alapertelmezett bootolhato, arra azt javasoljak, hogy SDre irj egy bootselector imaget, es azzal tovabblokod az elso sajat bootig. Igy meguszhato a linux buzeralasa.
A migralas is konnyen ment, a HASSOS az elso bootkor kerdezte is, hogy van-e backupom, ott betalloztam neki es par perc mulva ment minden. Pedig van mar szepen benne addon, RF, Zigbee, satobbi.
Kitartas.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Idén télen jön a most bemutatott Metro 2039
- Milyen TV-t vegyek?
- Revolut
- Kitolhatja az LGA1700 élettartamát az Intel
- Házimozi haladó szinten
- Egy androidlánnyal tenné kelendőbbé a GeForce-okat az NVIDIA
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- PlayStation 5 SLIM DIGITAL 1 TB + kontroller 2027.11.25-ig garanciális, számlával!
- Playstation / Nintendo / Xbox konzolok Okosítása és Javítása - PS4 "okosító" lemez kapható!
- AKCIÓ! 4TB Corsair MP600 Pro XT NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 5580,15.6",FHD,i5-6300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- GAMING PC! Ryzen 9800X3D / RTX 5070 Ti / 32GB DDR5 / X870 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
wassermann