Hirdetés
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Saughassy
aktív tag
válasz
-ZeeZee-
üzenetére
Én 1 hete csinaltam az Imagerrel, az ujabbakban mar benne van a HASSOS, azt kiirtam a radugott SSDre, es csont nelkul bebootolt egy PI4. Valami megkavarodhatott nalad. Ha nem az SSD az alapertelmezett bootolhato, arra azt javasoljak, hogy SDre irj egy bootselector imaget, es azzal tovabblokod az elso sajat bootig. Igy meguszhato a linux buzeralasa.
A migralas is konnyen ment, a HASSOS az elso bootkor kerdezte is, hogy van-e backupom, ott betalloztam neki es par perc mulva ment minden. Pedig van mar szepen benne addon, RF, Zigbee, satobbi.
Kitartas.
Új hozzászólás Aktív témák
- Robotporszívók
- Linux haladóknak
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Android szakmai topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Melyik tápegységet vegyem?
- ZIDOO médialejátszók
- Házimozi haladó szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Prémium Lian Li O11 Gamer/Workstation PC - Ryzen 9 5950X, RTX 4070 Super, brutális teljesítmény
- Vízhűtéses egyég adatközpontokhoz - Schneider Electric RC ACRC301H - új ára 4,5 Milió Ft
- Ryzen5 5600X/ RTX 3060Ti/ 32GB DDR4 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- !!AKCIÓ!! GAMER PC AMD Ryzen 5 5600X/MSI MPG B550 GAMING PLUS/GeForce RTX 4070 DUAL 12 GB/32GB DDR4
- Qnap TS-463U, 4 magos AMD CPU, 2x2TB WD Red, 8GB, 2x10GB sfp, 4x 1GB LAN
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 256GB Purple- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4042, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Mini 2023 M2 16GB 256GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Logitech Webkamera MeetUp 120 -os látótér, mikrofon, 4K Ultra HD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
wassermann