Hirdetés
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Marcsello31
őstag
Szia! Nekem is van egy Raspberry-pi4em 8gigabyteos változat. Nekem nem csinál ilyesmit, viszont én pasztáztam azokat részeket ahol kellett, ahol hozzá ért a hűtöborda, nekem így maximum 40Fokig megy fel 4 óra aktív film használat után, alapjáraton 36fok körül van, már ha igaz amit mond. Nálad eredeti táppal megy a gép? próbáltad már esetleg powerbankal megnézni? Le vannak pasztázva a fontos részei?
Én jelenleg android 12őt használok raspberry 8gbyteos gépemen. Gyári adapterrel tartozékokkal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2253,95% Akkumulátor
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 91% Akkumulátor
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest