Hirdetés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hamarosan megjön az ASUS házak új zászlóshajója
- Ismét új formájú Pulsar egeret köszönthetünk az ultrakönnyű halmazban
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Marcsello31
őstag
Sziasztok! Egy kis segítséget szeretnék kérni! Sikerült beállítanom a linux szervert raspberryn, van torrent ssh minden egyébb. De hiába telepítettem fel az ssht távolról nem tudok be loginolni, nem fogadja el a linuxos jelszót. Hól tudok ssh jelszót módosítani? Töltögetésre állítanám be a gépet, mikor távol vagyok, el szeretném érni, de így hiába, Kellene az ssh jelszó beállítása terminál alatt, csináltam olyat hogy terminálban be írtam a passwd szót. és kérte az új jelszót, meg is adtam, de az sem megy. de miért?
Saját jelszava van neki valahol? Egy ubuntu szervert használok rajta. Egyenlőre. De ha nem megy teszek rá mást. A válaszokat előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hamarosan megjön az ASUS házak új zászlóshajója
- ARMA Reforger
- Ismét új formájú Pulsar egeret köszönthetünk az ultrakönnyű halmazban
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Gaming notebook topik
- Posta, csomagküldés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Kihagyhatatlan ajánlat vadonatúj Ryzen 7 5800x processzorainkra! 0% THM-re is!
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Felújított számítógépek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest