Hirdetés
- A Thermalright kicsit szolidabbá tette a Frozen Horizon szériás vízhűtéseit
- Komolyabb hálózati igényeknek is eleget tehet az OWC Thunderbolt 5-ös dokkolója
- A britek kormánya megnézte, hogy mire jó a Microsoft M365 Copilot
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- Prezentálta a Rubin CPX-et az NVIDIA
- Azonnali fotós kérdések órája
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- MILC felhasználók szakmai topikja
- CPU léghűtés kibeszélő
- iPad topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
polauf81
lelkes újonc
hello xPx
[link] megnéztem, végig csináltam nem örültem az eredménynek :-)
You are in emergency mode. After logging in type journalctl -xd
to view system logs systemctl rebbot to reboot, systemctl default or exit. to boot into default mode.
cannot open access to console , teh root account is locked.
see sulogin(8) man page for more details.
cmdline ban meg csináltam, ne keljen ujra kezdeni mindent. végül rájöttem, hogy hibáztam, nem kell mountolni hiszen alapbol fel ismeri a külsö hddt. szoval azon a linken melyiket kel megcsinálni, hogy lássa a plex is a hdd-n lévö mappát? (a hddt látja a plex)
[link] itt a mkdir ~/share résznél a share helyére a hdd utvonalat kell be írni?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design R5 FSP 850W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
- HP mini pc Ryzen cpu-val ha kicsit játszanál : )
- Intel Core i9 10900K/GeForce RTX 2080 Super/32GB DDR4 RAM/1TB SSD konfig eladó normális áron
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME Z790M i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 TI 12GB Zalman Z1 Plus EVGA 850W
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
wassermann