-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
scream
veterán
válasz
cog777 #41691 üzenetére
Hm, most felraktam egy 64bit-es rendszert, illetve nem raktam fel uwf-et és fail2ban-t, így egyelőre gond nélkül üzemel.
Ha a 64bit javította meg esetleg (másik LAN driver esetleg?) akkor szerencsém van, ha a firewall és/vagy a fail2ban volt a ludas akkor én vagyok a béna és valamit rosszul konfigoltam benne/bennük.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Lenovo Mini PC - M720q / M920q - Core i5 8500T vagy 8400T - több db - ÁFA-s számla is - WIFI-s is!
- Nagy becsben tartott, igényesen megépitett PC
- Legrand szünetmentes tápegység
- Gamer PC - I7 12700KF/32GB DDR5/2TB SSD/3070
- iKing.Hu - Nubia Z60S Pro - Cyan - Használt, karcmentes
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged