Hirdetés
- Milyen asztali médialejátszót?
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vége az ajánlott áron árult GeForce-oknak?
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Az SSD elfárad… a RAM miért nem?
- Hobby elektronika
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
madrac
senior tag
válasz
wassermann
üzenetére
Hogy érted? Egyidejűleg 2 rögzítés is megy vele egyszerre 0 hibával a TS fájlban?
Korrigálom magam, utánanéztem, számoltam, és az jött ki, hogy egy HD adás felvétele kb. 1.7MB/sec ami nem olyan sok. SD kártyánál gondolom ez marad is, viszont külső HDD-nél x2 minimum, bár nem vennék mérget, hogy a tuner nem az egész muxot küldi át, igaz ennek jelét nem láttam.
Akkor nem tudom mi van nálam, pedig nincs nagy leterheltségű egyéb feladat. HDD persze EXT4 stb, már nagyon sok mindent végig néztem. Aztán lehet, hogy tényleg a TV jel vétele nem 100-as, én meg elcsesztem rá egy csomó időt, energiát.
Na mindegy ezt csak érdekességképp osztottam meg. Én TVHeadend-et használok konténerben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision 3660 Workstation, i7-12700K,32GB DDR5,256 SSD,NVIDIA RTX A2000 6GB DDR6,WIN11
- Komplett PC - Ryzen 5 GTX1650 Super 32GB RAM + monitor
- Eladó egy komplett erőbázis ami bármilyen csatára felveszi a harcot a megfelelő kártya mellett.
- AKCIÓ GAMER PC AMD Ryzen 5 7500F/ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI/Asus DUAL-RTX3060TI/32 GB DDR5
- GAMER PC! Intel i5-14400 / RTX 4070 / 32GB 3200MHz / 512GB NVMe / 650w Gold! BeszámíTOK
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Thinkpad L14 Gen 1 notebook - i5 10210U 16GB DDR4 512GB SSD Intel UHD GraphicsW11
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3878
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs