-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jézusom
addikt
Nah. Fel raktam a qbittorrentet. megy szépen. Fel raktam az OMV-t is appként
és khm hát elérem. Be tudom kapcsolni az smb-t, a jelszót meg a hálózatot beállÍtottam, mert amúgy ő elállÍtotta amit én előtte fixre raktam a dhcp configgal...
De! Egész egyszerűen mappát nem tudok a szambába rakni. Röhej de ott van az ablak és bele kattintok és csak egy pillanatra karikázik és semmi, piros az ablak és nem enged tovább... holnap talánm jobb lesz
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung LCD és LED TV-k
- Arc Raiders
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Metal topik
- A Föld teraformálásával építene galaktikus birodalmat Elon Musk
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Futás, futópályák
- Renault, Dacia topik
- Apple MacBook
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Intel Core Ultra 7 265KF RX9060XT minőségi PC teljes garancia
- Ryzen 7 5800X / AIO / NITRO+ RX 9060 XT 16GB / B550M WIFI / 32GB RAM / 1TB NVMe SSD / 650W GOLD
- Dell Optiplex 3050 SFF,i5-6500,8GB DDR4,256GB SSD, WIN11
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +32GB DDR5 kit +ASROCK Z890 PRO-A! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)!
- Asztali PC , i7 9700 , 1660 Ti , 16GB DDR4 , 512GB m.2
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/512GB // Számla // Garancia //
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Dragonfly G4 i7-13G I 32GB I 512SSD I 13,5" FHD+ Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
és khm hát elérem. Be tudom kapcsolni az smb-t, a jelszót meg a hálózatot beállÍtottam, mert amúgy ő elállÍtotta amit én előtte fixre raktam a dhcp configgal...
wassermann