- OLED TV topic
- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Az érkező Call of Duty is megnehezíti a csalást
Hirdetés
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keem1
veterán
Na srácok, szerencsés balsors áldozata lettem
A Zerom nem nyíródott ki, nagyon is jól van. Ellenben mekkora az esélye, hogy megdöglik a kezemben két, teljesen különböző micro SD kártya? Ugyanis az update-et, illetve az utána következő lefagyást és bootolhatatlanságot az eredetileg használt SD halála okozta. És micsoda "szerencse", az itthon lévő tartalék SD is megpusztult (amivel próbálkoztam életet lehelni a kimúltnak hitt eszközbe). Ugyanis bár a Rufus és a hivatalos kártya kreátor is sikeresnek minősítette a friss rendszer felírását a kártyára, végső soron használhatatlan adatot eredményezett: miután lenyugodtak a kedélyek, akkor vettem észre, hogy nincs is /boot partíció a kártyán, amit még a Windows is felismer. Ugyanez volt a helyzet gépbe dugva az eredetileg használt kártyánál is.Most persze az is szóba jöhet, hogy mégiscsak hibás a Zero és rögtön két kártyát taccsra vágott, de beszereztem egy 16 GB-os Kingstont, ami egyelőre 2 nap alatt hibátlanul teszu a dolgát.
Furcsa...
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest