Hirdetés
- Korszakok keverednek a HYTE legfrissebb, lekerekített külsejű házában
- Egy éven belül háromszor csinálta ki saját CPU-ját a Corsair méregdrága PC-je
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Most állítólag törölték a korábban pletykált GeForce RTX 50 Super sorozatot
- Eleinte nem kíméli majd a pénztárcákat a Panther Lake
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Kockázatmentesen a helyesebb testtartásért
- Gaming notebook topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Apple MacBook
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keem1
veterán
Srácok, a Pi Zero W-met frissítettem a szokásos módon, láttam, ahogy feldobta, hogy eeprom-valami is van.
Nem figyeltem, nem láttam, hogy hol, de az update megszakadt valami miatt, majd ezután semmilyen parancsot nem fogadott el (érvénytelen parancs vagy ilyesmi).Power on/off után már nem bootolt be, próbáltam másik kártyával, szűz rendszerrel is. A LED villogott, mintha bootolna, majd megállaopodott (és világít is folyamatosan), de semmilyen módon nem érhető el, gépre kötve sem.
Érdekesség, ha kiveszem a kártyát, géppel összekötve prüttyög a gép, és fel is dobja, hogy Broadcom XY csatlakoztatva (a Pi LED-je kikapcsolva ilyenkor teljesen).
Nincs micro HDMI kábelem (bár lehet holnap veszek egyet), de lehetséges, hogy meghalt szegény? Ha igen, ilyenkor valamilyen módon még vissza lehet hozni az élők sorába?

Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Synology NAS
- Formula-1
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Konteó topic
- További aktív témák...
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 9 7900/9900X +RTX 5050/5060/5060Ti/5070/5080 +16-64GB DDR5! SZÁMLA!
- Eladó AM5 Gamer Számitógép
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Lenovo Thinkcentre M710s SFF PC, I5-7500 CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, Win 11, Számla, 2 év garanci
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 83% akku
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

wassermann