- Felhasználóbarát módosítást kaphat az EU-ban a Nintendo Switch 2
- Már fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- A kisebb független stúdiók álma lehet a DLSS 5
- Nyitott TWS headset ASUS ROG recept szerint
- Szellőzésre kihegyezett, "lopakodó" Corsair ház jött a megfizethető szegmensbe
- Androidos fejegységek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- A kisebb független stúdiók álma lehet a DLSS 5
- Nyitott TWS headset ASUS ROG recept szerint
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keem1
veterán
Nem az én kódom, átírni meg nem akarom. Egy viszonylag régi web app, amit 1000 éve használtam, kb. azóta nem is frissült, de most épp arra lenne szükségem. A saját webes motyóim 7.x komptibilisek (már egyre kevesebb ugyan, egyre kevésbé használok php-t, hanem szinte mindenre C#-ot). Nem is használnám a végtelenségig, de most pár hónapra kellene.
Azt hittem, ez kb. csak annyi lesz, hogy az apache configban nyitok egy új virtualhostot (amiből jelenleg is több van, phpMyAdmin, SQLite admin, stb.), megmondom neki, hogy "figyelj virtualhost, te most innen fogod a php5-öt használni". De nem... Dockert nem ismerem (kb. tudom mi az, de sose használtam), és nem éles helyzetben, 0 rutinnal, tapasztalattal terveztem nekiesni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Több különböző komplett mini pc eladó 4590T, 4590S, 6100T Lenovo, Dell, Fujitsu
- 2019 és 2020 iMac 27" alkatrészek (3 alaplap, i7-10700K, 5500 XT, 16GB, táp, hangszórók, ...)
- GARIS / ITX méregzsák - AMD Ryzen 9 7900 / 32GB DDR5 / RTX 5070 / stb...
- HP Z240 munkaállomás (több darab) (Intel Core I7-6700, 8GB DDR4)
- Lenvoo M90q Micro - Mini PC - Core i7 10700T 32Gb ram 512GB SSD - csak 1db!
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- iPhone 11 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
wassermann