- Az Arctic (ismét) belép a házak piacára
- Projektor topic
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fujifilm X
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Vezeték nélküli fejhallgatók
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ivjoe
tag
Ilyen gondjai voltak már valakinek, esetleg ötlete van, hogy mi okozhatja, hogyan tudom javítani?
1. TV-re kötve (RCA-val) bekapcsoláskor villognak a színek? Kékből átmegy ibolyába aztán szürkébe, vissza kékbe és ez így megy tovább, viszont ez lassul majd megáll. Friss raspbiannal produkálja, viszont ha újraindítom (táp ki/be) másodjára már jó. (2012-12-16-wheezy-raspbian)
2. Többször is előfordult, hogy deluge-vel töltöttem le, éjszakára otthagytam, reggel nem tudtam bessh-zni, nem tudtam elérni a deluge webui-t, sőt tv-re kötve kép sem volt (nagy feketeség). Volt, hogy restratoltam (táp ki/be) illetve volt, hogy egy darab dróttal P6-ot rövidre zártam, de mindkét esetben többet nem bootolt. Volt, hogy unable to mount rootfs-t kaptam, volt, hogy el se jutott odáig, csak a PWR led világított az ACT nem.
Az SD-vel volt a gond minden esetben (volt, hogy sd-re töltöttem, volt, hogy külső hdd-re, a hdd ok), a windows még formázni se tudta a kártyát, végül egy fényképezőgéppel oldottam meg a formázást, friss raspbiannal újra működött minden. (2012-12-16-wheezy-raspbian)
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Zalman N5 Chieftec 700W
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- iKing.Hu Motorola Edge 60 Pro Green Használt, karcmentes állapotban 512 GB tárhely
- Acer Aspire Vero - AV15 - 15.6"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
- Eladó karcmentes Realme 8 4/64GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest