-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fuwiradis
aktív tag
sziasztok!
van itt nekem egy hasznalaton kivuli pi3-am, arra gondoltam 0. kozelitesben lehetne ra pihole-t rakni. emelle meg pivpn, ami megutotte a fulem, hogy van, de valojaban nincs igazan olyan helyi halozati megosztott dolgom (nas, vagy akarmi, amit szeretnek kulso halozatrol erkezve elerni), igy lenne pivpn-nek barmi ertelme? van valami elonye, ami miatt erdemes megiscsak hasznalni, meg akkor is ha nincs kivulrol elerni kivant dolgaim?
nem igazan vagyok kepben, igy koszonok minden javaslatot!
Új hozzászólás Aktív témák
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6700 XT , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Brutál GAMER (I7-9700K/RX 6800 Aorus/Z370-F CHIP)
- Ryzen7 2700X/ RTX2060/ 32GB DDR4/ 512GB m.2 alapú konfig/ garancia / ingyen foxpost
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest