-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
syler123
veterán
válasz
Latitude
üzenetére
Vettem végül egy 5db-os packot. Szerintem az lesz amit mondasz, elejétől kezdve 3,3V-on használom, akkor ki tudom tolni az élettartamot akár 4-5 hónapra. Akkor úgyis takarítom a Pi4-et, cserélek ventit is, árban akkor sem sok. Elvileg meg lehet olajozni, akkor megint csendes.
Ha nem lesz jó, akkor házfedél nélkül használom passzívan, nekem úgy nincs vele gond, idle 62fok, terhelve 70 valamennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Viccrovat
- BestBuy ruhás topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- DJI topic
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Blueblack 120 Hz AMOLED, AI-kamera, erős teljesítmény 12/128 GB Új
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One 500GB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 91% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3678
- Samsung Galaxy A56 Awesome Graphite 120 Hz Super AMOLED, AI-kamera 8/128 GB 2027. 08. 17-ig
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

wassermann