Hirdetés
- Elárulta a Puget Systems, hogy melyik komponensből mennyi romlik el
- Fényszórónak is bevethető a Xiaomi új gamer monitora
- Végre tisztázta az NVIDIA vezére, hogy hova készül még a sokat pletykált N1 SoC
- Végül kiderült, hogy Pat Gelsingernek volt igaza
- Bebizonyította az NVIDIA, hogy készülnek még gyorsabb GeForce-ok
- Házimozi belépő szinten
- Milyen processzort vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen széket vegyek?
- Lézervágás, gravírozás
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Fényszórónak is bevethető a Xiaomi új gamer monitora
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
whabaky
tag
válasz
Xmodule
üzenetére
Köszi a választ, tehát RCA. Hirtelen valamiért azt hittem, hogy közvetlen a "gépre" lesz kötve szalagkábellel, ezért kérdeztem
Viszont most nézegettem youtube-on videókat és tényleg RCA-val csinálják mindenhol (csak ugyebár még kell valami köztes átalakító is, ahogy láttam).Majd, ha beszerzek én is egy RasPi-t, akkor tüzetesebben utánanézek, mert csak úgy lutrira nem szeretném majd megvenni.
(Tervben van egy fedélzeti computer, vagy carcomp, kinek hogy tetszik. Érintő kijelző, GPS, wifi és persze a zene is erről menne majd
áramálletás, meg majd leágaztatva, külön kapcsolóval, hogy az indítózás ne vágja tönkre, illetve alap állapotban ne fogyasszon
de azt hiszem ehhez majd futok még pár kört...
)Milyen jól is nézne ki a Fabia-ban a középkonzol... rádió, fiók ki, érintő kijelző helyére, RasPi konzol mögött szépen "elrejtve"

Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Házimozi belépő szinten
- Windows 10
- Villanyszerelés
- Milyen processzort vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Gumi és felni topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1ÉV GARANCIA-Kártyafüggetlen, MS4091
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i5 14400 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Lian LI LANCOOL 207 GIGABYTE 750W
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Viszont most nézegettem youtube-on videókat és tényleg RCA-val csinálják mindenhol (csak ugyebár még kell valami köztes átalakító is, ahogy láttam).
de azt hiszem ehhez majd futok még pár kört...
)
wassermann