Hirdetés
- Olyan lesz a Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Alaposan kitolhatod az Steam Deck üzemidejét egy új funkcióval
- Lassú lett a PC? Micsoda meglepetés: egy Windows frissítés lehet a ludas
- PlayStation 5 nélkül kínál PlayStation 5 játékokat a Sony
- Bekrepáltak a régebbi Forzák az NVIDIA új drivereivel
- OLED TV topic
- Fujifilm X
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Melyik a legerősebb Low Profile VGA kártya?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen RAM-ot vegyek?
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
whabaky
tag
válasz
Xmodule
üzenetére
Köszi a választ, tehát RCA. Hirtelen valamiért azt hittem, hogy közvetlen a "gépre" lesz kötve szalagkábellel, ezért kérdeztem
Viszont most nézegettem youtube-on videókat és tényleg RCA-val csinálják mindenhol (csak ugyebár még kell valami köztes átalakító is, ahogy láttam).Majd, ha beszerzek én is egy RasPi-t, akkor tüzetesebben utánanézek, mert csak úgy lutrira nem szeretném majd megvenni.
(Tervben van egy fedélzeti computer, vagy carcomp, kinek hogy tetszik. Érintő kijelző, GPS, wifi és persze a zene is erről menne majd
áramálletás, meg majd leágaztatva, külön kapcsolóval, hogy az indítózás ne vágja tönkre, illetve alap állapotban ne fogyasszon
de azt hiszem ehhez majd futok még pár kört...
)Milyen jól is nézne ki a Fabia-ban a középkonzol... rádió, fiók ki, érintő kijelző helyére, RasPi konzol mögött szépen "elrejtve"

Új hozzászólás Aktív témák
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Robotporszívók
- Telekom mobilszolgáltatások
- OLED TV topic
- Macska topik
- Fujifilm X
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TP-Link WR1043ND router
- Samsung Galaxy A72 - kicsit király
- További aktív témák...
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: i5-14400F (10mag/16szál) +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3060Ti/3080 +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Gamer PC - R5 5600, RTX 3060ti és 16gb RAM + GARANCIA
- Prémium ITX Gamer PC Setup (RTX 3070, 32GB) + 180Hz QHD Monitor és Perifériák
- Apple iMac 21.5" (2017) Kétmagos i5-7360U 2.3Hz 8GBGB/ 256GB SSD , üzletből, garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Viszont most nézegettem youtube-on videókat és tényleg RCA-val csinálják mindenhol (csak ugyebár még kell valami köztes átalakító is, ahogy láttam).
de azt hiszem ehhez majd futok még pár kört...
)
wassermann