- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Az érkező Call of Duty is megnehezíti a csalást
- A SAMA jóvoltából konkurenciája jött a Thermalright léghűtéseinek?
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
Hirdetés
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BB9360
aktív tag
válasz
golya87 #22663 üzenetére
Mindegy, nem foglalkozom vele, annyira nem érdekel a 3D, csak gondoltam kipróbálom egy normális verzióval. Mert a tv-vel iso-t nem tudok, és a half SBS mkv pedig elég élvezhetetlen...
A hálózat: egy Netgear WNR2000 router jelenti ezt, amihez mind a pc, mind a tv, mint a Pi csatlakozik, de mégsem látják egymást... Illetve ez nem pontos, nem lát a megosztott mappán belül mindent, filmeket pl. alig. Reseteltem is mindent, azaz most nincs megosztva a pc, de pl. a Pi-n bekapcsoltam a megosztást (talán az upnp-nél), így a pv-n a windows media player látott a Pi-hez csatlakoztatott hdd-n lévő fájlokból, de messze nem mindet... Nekem ez agyrém.
Majd valahogy teljesen nulláról kellene elkezdenem, egy igazán aprólékos, lépésről-lépésre leírással.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3131, 94% Akkumulátor
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- Lenovo M10 HD 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- 4 Ciklus Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9G4MG/A) Éjfekete -3 év gari
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest