-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
(#2099) fo_di:
"hdmire állítva a hdmin kéne jönnie a hangnak, nem a jacken, nekem analógon fülest jól meghajtott, hangfalat nem próbáltam"
Ja, HDMI-n a TV hanszórójából gyönyörűen jön a hang, erősen és tisztán, s így jön az RCA-n is, igaz eléggé halkan. Analogon majd megnézem, bár az is lehet, hogy nagyon le van húzva a hang. Tényleg azt hol tudom állítani?
"billentyűkiosztást a beállítások között, vagy az openelec os settings programban lehet állítani"
OK, megnézem, kösz
A Bluray ISOs részre nekem 2 dolog jutott az eszembe:
a) Akkor az x364-es videókat, melyek támogatják a DXVA-t, megeszi gond nélkül, igaz?
b) Az USB csatolós rackes vinyó helyett jobb lenne hálóról játszanom a filmet? Nagyobb ezen ethernet port áteresztőképessége mint az USB2-es winyóé?Háznak egy ilyen - szépen kireszelve persze - jó lehet? [link]
Üdv. core2
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 512GB SSD Nvidia T1200 4GB 1 év garancia
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Dell UltraSharp 27" QHD 2.5K 100% AdobeRGB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest