- A kisebb független stúdiók álma lehet a DLSS 5
- Az Intel szerint mindenkit érint, illetve érinteni fog a CPU-hiány
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Androidos tablet topic
- Milyen egeret válasszak?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Autós kamerák
- Házimozi haladó szinten
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- Otthoni időjárás-állomás
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drótszamár
őstag
válasz
Drótszamár
üzenetére
Na vasárnap 12:00-tól 22:00-ig a raspit csesztettem. Kipróbáltam minden kombinációt (arch, debian 6, debian 7 béta, mindenféle kernelek, meg firmware verziók), előjött egy csomó probléma, semmi nem akart működni rendesen. Megoldottam 1 problémát, és 2 új lett helyette, a wvieweather nem akart lefordulni, az mjpeg_streamer nem akart lefordulni, nem akart települni az mc, hibás lett a file rendszer, pacman végtelen ciklusban frissíteni akarta magát de nem tudta, stb...
Végül gyári debian lett visszatéve, firmware, és kernel meg lett frissítve, és elkezdett működni a webcam, és a wviewweather egyszerre. Már csak a webcamot kellett volna szolgáltatásként elindítani. Bedugtam a wireless bill vevőjét az usb-be, és a hálózat megint elkezdett bedugulni

Szal 99%, hogy az áram lesz kevés neki. A bill vevője nem volt bedugva egész nap, de nem vettem észre, mert puttyon keresztül állítgattam.
Pedig már kezdtem örülni, hogy sikerült beállítani mindent...
Na mind1, keresek egy hubot hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Befutott a Death Stranding 2 PC-s változatának az utolsó előzetese
- A kisebb független stúdiók álma lehet a DLSS 5
- Manjaro Linux
- Az Intel szerint mindenkit érint, illetve érinteni fog a CPU-hiány
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Androidos tablet topic
- Le Mans Ultimate
- Tesla topik
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- HP All In One Pc HP 23.8"FHD/Ultra 5 125U /16GB/512GB SSD/HP GARANCIA
- RTX 4080 / i9-13900K / 64GB RAM Balin született, Magyarországon keres gazdát
- Több különböző komplett mini pc eladó 4590T, 4590S, 6100T Lenovo, Dell, Fujitsu
- 2019 és 2020 iMac 27" alkatrészek (3 alaplap, i7-10700K, 5500 XT, 16GB, táp, hangszórók, ...)
- GARIS / ITX méregzsák - AMD Ryzen 9 7900 / 32GB DDR5 / RTX 5070 / stb...
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- Honor X6 /4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944, 100% AKKSI
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4602, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

wassermann