- Home server / házi szerver építése
- Milyen videókártyát?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ASUS blog: Aludj nyugodtan!
- Otthoni időjárás-állomás
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drótszamár
őstag
válasz
Drótszamár
üzenetére
Na vasárnap 12:00-tól 22:00-ig a raspit csesztettem. Kipróbáltam minden kombinációt (arch, debian 6, debian 7 béta, mindenféle kernelek, meg firmware verziók), előjött egy csomó probléma, semmi nem akart működni rendesen. Megoldottam 1 problémát, és 2 új lett helyette, a wvieweather nem akart lefordulni, az mjpeg_streamer nem akart lefordulni, nem akart települni az mc, hibás lett a file rendszer, pacman végtelen ciklusban frissíteni akarta magát de nem tudta, stb...
Végül gyári debian lett visszatéve, firmware, és kernel meg lett frissítve, és elkezdett működni a webcam, és a wviewweather egyszerre. Már csak a webcamot kellett volna szolgáltatásként elindítani. Bedugtam a wireless bill vevőjét az usb-be, és a hálózat megint elkezdett bedugulni

Szal 99%, hogy az áram lesz kevés neki. A bill vevője nem volt bedugva egész nap, de nem vettem észre, mert puttyon keresztül állítgattam.
Pedig már kezdtem örülni, hogy sikerült beállítani mindent...
Na mind1, keresek egy hubot hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Home server / házi szerver építése
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen videókártyát?
- Windows 11
- Elemlámpa, zseblámpa
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Medence topik
- Sorozatok
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- További aktív témák...
- Ryzen 7 3700X / RTX 2060 SUPER / 32GB RAM / 512GB NVMe Gamer PC
- ASUS TUF Gaming i9-10900Kf 32GB RAM RTX 3060 Ti Vízhűtés
- ACEMAGIC F3A Mini PC 64GB RAM 1TB SSD AMD Ryzen AI 9 HX 370 + 2x LG 24" monitor, garanciával
- i5-9600KF + ASUS PRIME Z390-P (RAM nélkül)
- 4K Gamer PC (Ryzen 9 7950X3D, RX 7900 XTX, 64GB DDR5)
- LG 86QNED86A / MiniLED / 86" - 217 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- GAMER PC! i7-9700 / RTX 3070 8GB COC / Z390 / 16GB DDR4 / SSD 512GB / BeszámítOK
- Thrustmaster TMX Force Feedback Kormány- és Pedálkészlet
- Beszámítás! Lenovo LOQ 17IRX10 FHD Gamer notebook - i7 13650HX 24GB DDR5 1TB SSD RTX 5050 8GB
- Lenovo X280 12" - i7 8550U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku - számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

wassermann