- Nyaralás előtti hardverszemle
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi belépő szinten
- OLED, Mini-LED, IPS, VA, TN - melyik panelt válaszd 2025-ben?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mini-ITX
- Bluetooth hangszórók
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drótszamár
őstag
válasz
Drótszamár #1662 üzenetére
Na vasárnap 12:00-tól 22:00-ig a raspit csesztettem. Kipróbáltam minden kombinációt (arch, debian 6, debian 7 béta, mindenféle kernelek, meg firmware verziók), előjött egy csomó probléma, semmi nem akart működni rendesen. Megoldottam 1 problémát, és 2 új lett helyette, a wvieweather nem akart lefordulni, az mjpeg_streamer nem akart lefordulni, nem akart települni az mc, hibás lett a file rendszer, pacman végtelen ciklusban frissíteni akarta magát de nem tudta, stb...
Végül gyári debian lett visszatéve, firmware, és kernel meg lett frissítve, és elkezdett működni a webcam, és a wviewweather egyszerre. Már csak a webcamot kellett volna szolgáltatásként elindítani. Bedugtam a wireless bill vevőjét az usb-be, és a hálózat megint elkezdett bedugulni
Szal 99%, hogy az áram lesz kevés neki. A bill vevője nem volt bedugva egész nap, de nem vettem észre, mert puttyon keresztül állítgattam.
Pedig már kezdtem örülni, hogy sikerült beállítani mindent...
Na mind1, keresek egy hubot hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nyaralás előtti hardverszemle
- OLED TV topic
- Vírusirtó topic
- sziku69: Szólánc.
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Okos Otthon / Smart Home
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gyúrósok ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged