Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bakelit, Vinyl lemezjátszó
- Plazma TV topic
- Milyen asztali médialejátszót?
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vége az ajánlott áron árult GeForce-oknak?
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
s_e_n_k_i
tag
"Mondjuk kodi-ban is van rá lehetőség, hogy upnp-n megosztd a tartalmát (dlna kliens (pl. TV) simán betallózza a kodi megosztását). Elméletileg, mert gyakorlatban még sose próbáltam."
Én próbáltam, és tökéletes, LG okos TV minden gond nélkül látott mindent. Lehet, hogy kezdőknek ez a legegyszerűbb:
- Openelec
- UPnP engedélyezése
- Azt hiszem a samba share alapból engedélyezve van.Azt viszont minden DLNA-t használónak tudni kell, hogy ilyen megosztás esetén nem minden TV tudja lekezelni, ha külső felirat van a filmhez. És persze azt is jó tudni, hogy a TV-be integrált lejátszók igencsak gyatrák (pl megfelelő helyre léptetni, vagy előre/hátra tekerni igencsak nehézkesen megy).
Ha már RPi és Openelec, akkor szerintem sokkal célszerűbb a Pi-t használni média lejátszásra, sokkal jobb a felhasználói élmény.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Gyúrósok ide!
- Kuo: Az Apple lenyelheti a dráguló memóriaárakat az iPhone 18-nál
- Okos Otthon / Smart Home
- VGA kibeszélő offtopik
- Óra topik
- Bakelit, Vinyl lemezjátszó
- Plazma TV topic
- További aktív témák...
- Dell Precision 3660 Workstation, i7-12700K,32GB DDR5,256 SSD,NVIDIA RTX A2000 6GB DDR6,WIN11
- Komplett PC - Ryzen 5 GTX1650 Super 32GB RAM + monitor
- Eladó egy komplett erőbázis ami bármilyen csatára felveszi a harcot a megfelelő kártya mellett.
- AKCIÓ GAMER PC AMD Ryzen 5 7500F/ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI/Asus DUAL-RTX3060TI/32 GB DDR5
- GAMER PC! Intel i5-14400 / RTX 4070 / 32GB 3200MHz / 512GB NVMe / 650w Gold! BeszámíTOK
- iPhone 17 Pro Max Kozmosz - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 1000GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- Wanbo X5 Pro (2025) projektor
- Csere-Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-57! I7 11800H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
wassermann