Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabber01
addikt
Hi ALL!
Nekem egy Fekete Ninja-m van, amit egy hónapja vettem a MagiCompban 19e HUF-ért.
Szerintem eszméletlenül szép és vagány. A festése olyan fényes, mint egy autóé, de sajnos nagyon vonzza az ujjlenyomatokat, így nem árt ha gyakran tisztogatja az ember (mondjuk ez legyen az ember legnagyobb baja!). Nagyon jó szerelhetőségű, teljesen csavarmentes (az alaplapot leszámítva, ugye
). Az előlapi ajtó csuklópántjai műanyagból készültek, ezért kicsit érzékeny lehet az erősebb behatásoktra, ráadásul csak 90°-ban nyílik. Az anyaga lehetne egy kicsit vastagabb, mert így nem tűnik olyan masszínak, de azért elég strapabíró, csak finoman kell vele bánni, cserébe elég könnyű (kb. 7kg). Jó a hűtése is. Az első 12cm-es kék ledes venti pont a HDD-kre fújja a luftot. Hátulra 8,9 v. 12cm venti is beszerelhető. Alapból egy sima LED nélküli 12-es van benne. Oldalt egy 8cm-es kék ledes venti szíjja befelé a levegőt, többnyire pont a procira. Belső kialakítása korrekt, megfelelően tágas.
Egyszóval überbrutál, fain kis ház!Ennyi pézért az egyik legjobb ház a piacon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- OLED TV topic
- Wise (ex-TransferWise)
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Háztartási gépek
- Parkside szerszám kibeszélő
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Nők, nőügyek (18+)
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó SAMSUNG Odyssey G3 LS24AG320NRXEN 24'' Sík FullHD 165 Hz 16:9 FreeSync VA LED Gamer monitor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3079, 100% Akkumulátor
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 512GB FHD 144Hz
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest