Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• gabber01

addikt

Hi ALL!

Nekem egy Fekete Ninja-m van, amit egy hónapja vettem a MagiCompban 19e HUF-ért.
    Szerintem eszméletlenül szép és vagány. A festése olyan fényes, mint egy autóé, de sajnos nagyon vonzza az ujjlenyomatokat, így nem árt ha gyakran tisztogatja az ember (mondjuk ez legyen az ember legnagyobb baja! :D ). Nagyon jó szerelhetőségű, teljesen csavarmentes (az alaplapot leszámítva, ugye :DDD ). Az előlapi ajtó csuklópántjai műanyagból készültek, ezért kicsit érzékeny lehet az erősebb behatásoktra, ráadásul csak 90°-ban nyílik. Az anyaga lehetne egy kicsit vastagabb, mert így nem tűnik olyan masszínak, de azért elég strapabíró, csak finoman kell vele bánni, cserébe elég könnyű (kb. 7kg). Jó a hűtése is. Az első 12cm-es kék ledes venti pont a HDD-kre fújja a luftot. Hátulra 8,9 v. 12cm venti is beszerelhető. Alapból egy sima LED nélküli 12-es van benne. Oldalt egy 8cm-es kék ledes venti szíjja befelé a levegőt, többnyire pont a procira. Belső kialakítása korrekt, megfelelően tágas.

Egyszóval überbrutál, fain kis ház! :D Ennyi pézért az egyik legjobb ház a piacon.

Új hozzászólás Aktív témák