Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
raus
aktív tag
Sziasztok!
3 eve van mar egy RAID0-as kötet a gepemben az ICH9R Intel deli hidon ket darab WD3202ABYS 320GB-os raid edition vinyoval. Masfel eve 128KB-os csikozassal egyben hagytam(594GB) es rajta volt egy Win7 ultimate X64. Müködött hiba nelkül. Közben memoriat fejlesztettem a gepben es tuningoltam kicsit es voltak komoly BSOD-ek aminek folytan a napokban mar nem is indult el a Win7, nem tudtam megjavitani az inditasi javitassal es az SFC /scannow-val sem, többször is probaltam. .sys fajlok serültek. De a lenyeg hogy a RAID kötet nem serült meg!
Na mindegy a lenyeg hogy ma nekialltam telepiteni. Töröltem a kötetet(az Intel Matrix managerben a BIOS-ban) es ujra letrehoztam ugyanugy 128KB-osra es egybenhagytam a ket 320-as vinyot tehat 594GB-os lett a RAID0-as kötet mert ez bevalt. Rendben lezajlik aztan bootolas win7 dvdröl es betalloztam az intel drivert a kötethez, letrehoztam egy particiot rajta aztan indult a telepites. Aztan miutan bemasolta a telepitesi fajlokat a kicsomagolasnal 3 szazaleknal megall es hibakoddal leall a telepitö. Ezutan ujrainditok es a Matrix Manager szerint a kötet elsö vinyojanal hiba törtent. A BIOS-ban mindent autora tettem tehat semmi tuning akkor is ugyanez a jeleseg. Haromszor ujrajatszottam az egeszet es mindig ugyanaz a hiba az elsö vinyonal. Az lehet amire gondolok hogy beszart az egyik WD vinyo a kötetben vagy a SATA kabel a szar?
Tudtok valami USB boot progit amivel meg lehetne nezni a WD vinyok allapotat(csak WD vinyoim vannak) Valamiert a kiirt boot CD-s DOS WD Data Lifegard Diagnostics progi nem bootol be CD-röl. Lehet hogy az optikai meghajtom is szarakodik mar, van vagy 5eves.
segitsetek
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- Microsoft Surface Pro 7+ - Újszerű, billentyűzettel és ceruzával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4203, 94% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest