Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi haladó szinten
- Vezetékes FEJhallgatók
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen videókártyát?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen széket vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kvazár
őstag
Sziasztok!
Lenne egy érdekes hibám, és nem tudom beazonosítani. A tükrös tömböm egyik hdd-je sajna rengeteg gyenge szektort tartalmaz, e-miatt a HD Sentinel már csak 52 %-ra tartja. Már tervben volt egy low level format mert az ugye megoldotta volna ezt a gondod, de a gép most sajna kiakadt és nem tudom miért:
Eleinte textúra hibaszerűségeket produkált: film kockás volt és villódzott, esetenként az ablakok is, és a gpu caps is kiakadt. Gondoltam mivel épp előző nap cseréltem benne tápot, lehet kontaktos. Kikapcs, mozgatás, start, minden ok 30percig.
Na ezek után elkezdte, hogy kevés a virtuális memória.
Minden vinyómon min 200 giga üres hely van, a gépben meg 4 giga ram, tehát memóriával nem hinném, hogy gond lenne.
A gép innentől kezdve max 5 perceket hajlandó menni, majd megáll. Goldmemtest már volt, minden ok quick. Most épp megy a ghost...Az lenne a kérdésem, hogy ezt okozhatja az 52%-os hdd?? Hiszen egy 100%-ossal van együtt. (Természetesen az op. ezen van.
) Vagy ti mire tippelnétek? A vidkari a mozgatás után szépe vitte a GPU capsot. A végleges kiakadás kb fél órával a vidkaris hiba után volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Apple iPhone XR - amikor az olcsóbb is drága
- sh4d0w: Nyitlocker
- Fotók, videók mobillal
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Házimozi haladó szinten
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Új, bontatlan Kingston IRONKEY Vault Privacy 50 8GB 3.2 USB biztonsági pendrive - 1 hét próbagari! -
- Lexar NM710 M.2 2280 PCIe Gen4x4 NVMe SSD
- Western Digital Purple Surveillance 3.5 2TB 5400rpm 64MB SATA (WD23PURZ) új
- Western Digital Purple Pro 10TB (WD102PURP) új, bontatlan
- Western Digital Red Plus 3.5 2TB SATA3 (WD20EFPX) új, bontatlan
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4308, 100% Akkumulátor
- Keresek Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Minden vinyómon min 200 giga üres hely van, a gépben meg 4 giga ram, tehát memóriával nem hinném, hogy gond lenne.
) Vagy ti mire tippelnétek? A vidkari a mozgatás után szépe vitte a GPU capsot. A végleges kiakadás kb fél órával a vidkaris hiba után volt.