Hirdetés
- E-book olvasók
- Felhagy az LPDDR4 memóriák gyártásával a Samsung
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Cáfolta a Microsoft, hogy más gyártók készítenék az új Xboxot
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Prymus X.
tag
válasz
Jester01
üzenetére
Üdv.: egy kábelt kicseréltem, ami már korábban is gyanús volt. Mintha jobban működne a rendszer.
Teljesítménytesztet? A HD sentinelnél megnéztem másolás közben mit ír ki. ~mondjuk 50-90MB/ sec. Attól függ mit másolok. Most csak 16% a leterheltség. Vegyes letöltés mappát másolok 120GB-ot. Volt egy-két csúcs 149MB/sec-el, de én úgy gondoltam, hogy azért majd tud a rendszer 100MB-ot stabilan. Lehet, hogy naív voltam. Igaz ezek nem raptorok "csak" Caviar Black winyók.Nem győzött meg. Elgondolkozok egy diszkrét RAID vezérlőn. Sata II-es PCIe 4x RAID vezérlőre gondoltam, de valójában nem tudok szinte semmit erről a témáról, csak az alapokat. Milyen RAID kártyát érdemes venni SATA-hoz otthonra, ami elég sávszélességben a SATAII-höz és tényleg gyors korrekt, win7-et szereti és nem drága?
Örülnék, ha még ebben tudnál segíteni. (Más is hozzá szólhat, ha van jó tippje.)
Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Robotporszívók
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mobil flották
- Crimson Desert
- E-book olvasók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Felhagy az LPDDR4 memóriák gyártásával a Samsung
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Új AKRACING CORE EX gamer szék dobozában, BONTATLAN!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Aerocool P500B Digi ARGB 750W
- Surface 3 - 13,5" 2k érintő, i5 1035G7, Iris Plus, 16GB RAM, SSD, jó akku, újszerű állapot, számla
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B550 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 SUPER 8GB Zalman S2 TG FSP 650W
- Gainward RTX 5060 Ti Python III 16GB GDDR7 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest