Hirdetés
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Boldog Új Évet Kívánunk 2026-ra!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Hobby elektronika
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Prymus X.
tag
válasz
Jester01
üzenetére
Üdv.: egy kábelt kicseréltem, ami már korábban is gyanús volt. Mintha jobban működne a rendszer.
Teljesítménytesztet? A HD sentinelnél megnéztem másolás közben mit ír ki. ~mondjuk 50-90MB/ sec. Attól függ mit másolok. Most csak 16% a leterheltség. Vegyes letöltés mappát másolok 120GB-ot. Volt egy-két csúcs 149MB/sec-el, de én úgy gondoltam, hogy azért majd tud a rendszer 100MB-ot stabilan. Lehet, hogy naív voltam. Igaz ezek nem raptorok "csak" Caviar Black winyók.Nem győzött meg. Elgondolkozok egy diszkrét RAID vezérlőn. Sata II-es PCIe 4x RAID vezérlőre gondoltam, de valójában nem tudok szinte semmit erről a témáról, csak az alapokat. Milyen RAID kártyát érdemes venni SATA-hoz otthonra, ami elég sávszélességben a SATAII-höz és tényleg gyors korrekt, win7-et szereti és nem drága?
Örülnék, ha még ebben tudnál segíteni. (Más is hozzá szólhat, ha van jó tippje.)
Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4181, 94% Akksi
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest