Hirdetés
- Előkészíti a vörös szőnyeget a neurális leképezéshez a shader modell 6.9
- Kiadta majd visszavonta a legújabb GeForce drivert az NVIDIA
- Gyorsuló Arc meghajtót prezentált az Intel
- Feje tetejére állt a felskálázóverseny a Resident Evil Requiemben
- Új gigakonzorcium erősítené meg az ARM szoftveres hátterét
- Házimozi belépő szinten
- VR topik
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Projektor topic
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen SSD-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Prymus X.
tag
válasz
Jester01
üzenetére
Üdv.: egy kábelt kicseréltem, ami már korábban is gyanús volt. Mintha jobban működne a rendszer.
Teljesítménytesztet? A HD sentinelnél megnéztem másolás közben mit ír ki. ~mondjuk 50-90MB/ sec. Attól függ mit másolok. Most csak 16% a leterheltség. Vegyes letöltés mappát másolok 120GB-ot. Volt egy-két csúcs 149MB/sec-el, de én úgy gondoltam, hogy azért majd tud a rendszer 100MB-ot stabilan. Lehet, hogy naív voltam. Igaz ezek nem raptorok "csak" Caviar Black winyók.Nem győzött meg. Elgondolkozok egy diszkrét RAID vezérlőn. Sata II-es PCIe 4x RAID vezérlőre gondoltam, de valójában nem tudok szinte semmit erről a témáról, csak az alapokat. Milyen RAID kártyát érdemes venni SATA-hoz otthonra, ami elég sávszélességben a SATAII-höz és tényleg gyors korrekt, win7-et szereti és nem drága?
Örülnék, ha még ebben tudnál segíteni. (Más is hozzá szólhat, ha van jó tippje.)
Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4243, 100% Akksi
- 512GB NVMe SSD, 1 év gar - 2230
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest