Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kvazár
őstag
válasz
Geller72
üzenetére
Hát sajna garom nincs rá mert használtan vettem vaterán...

Akkor még príma volt csak a hdd egy lc tápos gépben eltöltött 1-2 hónapot, és az eredménye lett a felpörgési hiba. Azóta rendes tápot használok. Mostanáig nem is néztem, de a napokban tervezek új hdd-ket venni itt a ph-n, és ezért feltettem a hd s.-t és akkor vettem észre a 4 gyenge szektort.Szerinted, ha eladnám lenne valaki, aki megvenne egy ilyen vinyót?

És ha igen mennyiért? Samsung HD103UJEzért gondoltam arra, hogy van egy másik vinyóm is, és azzal raid1-be teszem, így az esetleges hibáit ki lehetne küszöbölni és még a rendszer is gyorsulna.
Az összekötő kábelre vissza térve.
Tehát az egyik vége megy a képen látott helyre a bővítő kártyán, ez tiszta sor, ezzel nincs is gond. De a másik fele megy oda, ahova most a hdd led van kötve, majd a hdd led vezetékét a + vezérlő megmaradt csatlakozóira kötöm?
Köszi a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Eladási mérföldkő: 5 millió példánynál a Silent Hill 2 Remake
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- E-roller topik
- OLED TV topic
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G1.Sniper Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- -68%OFF HP Spectre x360 14 (14-ef2276ng) i7-1355U/16GB/1TBSSD/3K 3000X2000 Amoled
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4561, 100% Akksi
- AKCIÓ!! 100/100! - 0 Perc! WD BLACK SN850P 2 TB! Playstation 5
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest