Hirdetés
- Beleremegett Hollywood Brad Pitt és Tom Cruise AI harcába
- Prezentálta sokadik AI útitervét az Intel
- Bírsággal karöltve kötelezi az Intelt a garancia betartására India
- Szabadalmi vita után bukta a német piacot az ASUS és az Acer
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
Új hozzászólás Aktív témák
-
martin555
aktív tag
Hi All!
vásároltam egy MSI régebbi alaplapot. FASTTRAK 100 nevű alaplapi raid vezérlő van benne.
azt szeretném, hogy a windows betöltése, meg minden lemezművelet picit gyorsabban történjen meg.
2 darab 40 gigás ATA 100-as vinyót raktam, ahogy a FASTTRAK kéri, a raid első szlot MASTER-be és a raid 2. szlot MASTER-be, a bios utáni RAID bios gyönyörűen látja és összefűztem STRIPÉ-be 2 x 40 = majdnem 80 gigás lett. PQMAGIC látja, de sajna XP telepitésnél gond van. nyomom XP bootoláskor F6, bekéri a FLOPPY-t , betölti a RAID DRIVERT de utána a windows ilyet szól hogy nincs merevlemez a gépben, F3 kilépés.
megnéztem minden drivert , típust, asszem pontos, (mármint a floppy amit adok neki) meg a fasttrak MANUAL-ban hogy a gép BIOS-át át kell álítani hogy boot sequence SCSI + OTHER sö tö bö, igy se jó.
HELP !!!
martin5 ''kukac'' freemail.hu (lécci emailban is ha lehet !!)
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Plus 128GB sárga használt, karcmentes 97% akku 6 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4070 12GB DeepCool CC560 CoolerMaster 750W
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- MSI 17 Pulse FHD IPS 144Hz i7-13700H 14mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4531,90% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest