Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gaming notebook topik
- CES 2026: nagy újítást hoz az érkező AMD EPYC
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen processzort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Fujifilm X
Új hozzászólás Aktív témák
-
benceyce
tag

Köszönöm a kimerítő válaszodat, már a rövidet elolvasva is rájöttem, Te vagy az én emberem! Én is ezen vacilláltam, hogy minek milyen előnye van és hátránya. Sok dologra rávilágítottál ami eddig eszembe se jutott. Na eddig a seggnyalás, most térjünk a lényegre!

Az adataimat féltve őrzöm de ami pótolható azt sw-es csíkba tenném. Ami nem pótolható, azt tükörbe. Amíg nem lesz más lehetőségem az OS-re, addig ez is helyet kap a két vinyón tükörben. Kipróbálom ma, hogy egy 32bites XP alatt tákolt rendszerhez mit szól egy radikális OS csere. 64 bites Pistával is megpróbálom felismertetni, remélem sikerül. Egyetlen egy dolog amin elvéreztem, az a két részenként összetákolt vinyóra OS telepítés. Az XP csak dinamikus kötetnek látja, arra nem enged telepíteni, csak ha törlöm a teljes vinyó tartalmás. Elméletben a két nagy vinyó elején van az OS tükrének hely hagyva. Arra gondoltam, hogy esetleges újratelepítésnél a tükröt megtöröm. Az így már két külön álló terület közül az egyiket tükrözöm egy harmadik vinyóra a mérete miatt. Ezután a tükrözést megszüntetem, hogy a méretek megmaradjanak, de a partíciót a 3. vinyón külön tudjam kezelni. Ezután Paragon-nal visszakonvertálom alaplemezzé és feltolom rá az új OS-t. Ebben már dinamikussá konvertálom és mehet vissza először az egyik vinyóra, majd onnan szintén tükörrel a másik vinyóra.
Próbáld meg értelmezni, nekem nem sikerült

A kérdésem tehát:
Van-e egyszerűbb módja egy Ilyen vinyópárra az OS telepítésének?A másik ezzel kapcsolatos kérdésem:
A tükör megszüntetése után a jelenlegi XP-m boot-oláskor 2 OS-nek látja a maradványokat. Ki kell válasszam a működőt. A vinben már kitöröltem a bejegyzést, de még mindig kér, hogy válasszak. Hogyan tudom törölni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Netflix
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Új, bontatlan Kingston IRONKEY Vault Privacy 50 8GB 3.2 USB biztonsági pendrive - 1 hét próbagari! -
- 100/100! - 0 Perc! WD BLACK SN850P 2 TB! Playstation 5
- ÜTÉSÁLLÓ 1TB-os HDD: ADATA HD710 100/100 csak 13 nap működési idő
- 100/100 - 0Perc - WD BLACK SN850P 1TB - Playstation 5
- IBM Storwize V3700 Storage Array 24x 2.5" SAS- - HDD nélkül
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- BESZÁMÍTÁS! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Intel Ultra 5 245K / RTX 3080 10GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD!
- 184 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090 (ELKELT)
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest