Hirdetés
- OLED TV topic
- Mini PC
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen alaplapot vegyek?
- NVIDIA® driverek topikja
- Az idei év nagy kérdése: bele lehet férni 8 GB VRAM-ba?
- Redmi Pad 2 Pro / Poco Pad M1 - egy teszt, két lélek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madw
csendes tag
Köszönöm, akkor ezekszerint jó irányba tapogatózom.
Leállítottam a SPAN módot és csináltam egy tesztet. Történeesen egy nagydarab videó fájlal. Elég elkeserítő a végeredmény. Egyrészt csinált belőle négy ugyanolyan fájlt, másrészt az egy órás filmet a lejátszó úgy három másodperc alatt lejátsza. Tehát ez nem jó. Hagyom a SPAN módot, jön a Raid 0, ahogy írod.
A First Sectornál direkt ajánlja fel a 63-at, illetve a boot szektorra amit felajánl azt át kell írni, vagy hagyni azon? Ez nem igazán világos.
Próbálgatom azért. Először a quick kereséssel. Ha úgy valamit használhatóra állít vissza, akkor ráeresztem a long-ot is. Egyellőre nem sok siker. Jó kis játék lesz. Igen, úgy tűnik, hogy az 1-3 porton lévők vannak együtt. Thx....háát, én sem nagyon találkoztam ennyi raid gubanccal egyszerre. Pedig a munkahelyen is volt már hozzá szerencsém. Igaz ott hardveressel, de az gyorsan összeszedte magát (ellentétben ezzel az izével [jól meggondolom, hogy ezután ezzel a vezérlőtípussal, vagy úgy általában a "félhardveres" Raid-del valaha is akarok még kezdeni valamit. Több a baj, mint Raid nélkül]). Gyanítom az alaplapi vezérlővel lesz a bibi.
Csak ehhez fél év, meg nem kevés befektetés az új vinyókba, és bosszúság kellett, hogy kiderüljön. Nem örülök. Most azért annyira nem nagy a baj, mert vettem egy külső egységet menteni még a múltkor. Van mentésem tavaly novemberig... De utána viszont nincs. Pf.Mindegy próbálgatom a variációkat a Scavengerrel és tépkedem a hajam.

Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG PM9E1 "9100 PRO" 2 TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-12.500 MBs - Eladó!
- Új Class 10-es 32GB-os memóriakártya adapterrel
- HPE Smart array P440 PCIe3 x8 SAS Controller (749797-001)
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 860 PRO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 QVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Eladó egy Huawei GT3 okos óra Dobozzal tőltővel
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 512GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 14 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest