Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Ezzel jobban keresel, mint az arannyal
- Milyen házat vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomiLi
addikt
Sziasztok!
Valakinek van "szerencséje" jmicron-os raid vezérlőt használni?
Már korábbiakban is írtam, hogy vannak gondok..
Mivel nem vagyok egy nagy tuning mester, így az alap dolgoknál többet nem is nagyon tudok állítani a BIOS-ban (asus striker II extreme)
Az lenne a kérdésem, hogy mielőtt raidbe fűzők két SSD-t azelőtt a Sata vezérlőn kívűl kell-e valamit állítani?
Jelenleg úgy néz ki hogyha a stripe értékét 4K-ra állítom a raid tömb sebessége a fele lesz egy ssd-nek... Ha meg megyek fel a stripe értékét illetően, akkor meg más gondok (játék beli gondok jönnek elő...
)
Azt nem tudom, hogyha összefűzöm a két ssd-t, akkor az nem gond hogy a raidbe fűzött tömb pirossal jelenik meg.... (már kínomban gondolok ilyenekre.)
A másik gond, hogy amikor feltelepítettem z op rendszert és a jmicronos drivert, akkor feltelepít egy "JMB36X Raid Configurer" programot, amit ha megnyitok kiírja hogy:"Raid Device not found" - nem találja??? ez vicces, Pedig azon van a rendszer...
Na nem értem.... de ha azt tanácsolnátok, hogy a megoldás az lenne, hogy vegyek egy raid vezérlőt, akkor tudnátok konkrét típust ajánlani? fontos hogy sata2, és pci csatlakozó legyen ( a pci-e 1x csati foglalt ) Köszönöm!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Cyberpunk 2077
- Arc Raiders
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 11. nap: SKALD: Against the Black Priory
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG RX VEGA64 8GB CM Masterbox 5 700W
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)