Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keva22
csendes tag
válasz
Biriboyka
üzenetére
Hát ezzel sem engem minősítesz...többet nem kell hozzáfűznöm, értelmesebb réteg úgyis érti. Te meg...
(Értelmes ember alapból nem ítél az alapján, hogy kinek hány hozzászólása van, mert rengeteg oka lehet:
1. nem fosom a szót feleslegesen, hanem veled ellentétben inkább OLVASOK és akkor kérdezek, ha nagyon muszáj, csak amit te írtál az nekem is sok volt, és épp itt jártam
2. így hiába olvasok valamit évek óta, lehet hogy nem is vagyok regisztrálva, csak ha szükségét érzem, ez a helyzet
3. stb, de ezt inkább a többieknek írtam le, te korlátoltságodból fakadóan úgysem érted)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kingston HyperX Fury 120GB 2,5" Sata3 SSD
- Toshiba 1TB 7200rpm 100/100
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Sandisk Extreme Portable V2 külső SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Seagate Barracuda ST8000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Seagate Skyhawk ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4364
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Watch8 44mm, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs