Hirdetés
- Monitorok tucatjait hitelesíti az új GeForce driver
- AI-ra hangolta legújabb NUC mini PC-jét az ASUS
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- Azt hittük, a GeForce RTX 3060 már leköszönt, de úgy látszik, hogy mégsem!
- Porvihar, zuhogó eső és hó, de az Akasa passzív háza kitart
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
Sehogysem tudtam semmi értelmeset visszanyerni a felbomlott tömbről. Most érdekességképp kézileg szedtem szét, csináltam egy partíciót és gyorsformáztam az egyik disket, rekreáltam a tömböt új néven, de azonos csíkszéllel, erre gond nélkül bootolt az a windows amit a kézi szakítás előtt telepítettem.
Szóval nem egyszerűen a BIOS hülyesége miatt szakad fel a tömb, úgy hogy semmit se lehet visszanyerni, mert akkor a rekreálás után akár még a windows is bootolhatott volna.
A régi partíciókat nagynehezen megtaláltam Active partition recoveryvel, csak nem lehetett őket visszaállítani (állítólag nem fért fel a lemezre), a getdataback meg nem bírt értelmes fileokat lementeni. (meg se nyíltak vagy hibásak voltak a fényképek, egy mp3-at se lehetett lejátszani amit kivettem, a mappaszerkezet emlékezetett az eredetire de nagyon hiányos volt...)
Meg ha már így jártam csináltam 1-2 rövid tesztet, most 4k-s csíkra, de 8k-as allocation unit formázásra állok majd át. (eddig 4k/4k volt)
(#3758) - Talán az X58 mellé fejlesztenek már rajta valamit.

Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4531,90% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Latitude 5285 (Tablet)FHD, 2 az 1 ben, 12.3",i7-7600U,16GB DDR4, 256GB SSD, WIN11
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest