Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Házimozi belépő szinten
- Bluetooth hangszórók
- Philips LCD és LED TV-k
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- A kisebb független stúdiók álma lehet a DLSS 5
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
bocitehen
csendes tag
Sziasztok...
Van 2db Samsung 250GB HD252KJ vinyom... ICH9R vezerlo van az Asus P5K pro alaplapomon amivel RAID 0-ba kotottem oket... egy volume-ot csinaltam es rajta ket particiot: az elso 20GB NTFS/4K cluster size (az xp cd formazta), a masik a maradek azaz 460GB NTFS/64K...
nem tudom volt-e mar de az a problemam h a tesztekben eleg jol szerepel... average 100MB/s jon ki irasnak, viszont en ha masolok egy 700MB-os file-t ide oda particion belul/particiok kozt csak 55MB/sec-el masol Total Commanderben...
intel chipset driverek es Intel MatrixStorage fel van rakva...
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Kingston Fury Renegade PCIe 4.0 m.2 SSD (7300mb/s) ÚJ! BONTATLAN! 3 ÉV GARANCIA!
- AKCIÓ! 2TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- WD Red 3TB NAS HDD (WD30EFRX, CMR) 98% kondíció
- Western Digital 2TB SATA HDD 100/100% hibátlan állapot
- NVME, M2 NGFF, 2,5" SATA SSD-k vegyes OEM márkák és prémium típusok, sok újszerű. 128GB-1TB
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4653
- HP Victus Gaming Laptop RTX 4070 / i7-13700H 16GB DDR5 1TB SSD Garancia
- Apple iPhone 16e 128 GB White 100% Akkumulátor 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Xiaomi 12T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest