Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
lazydog
addikt
Igazi szoftver RAID esetén tényleg nem butulhatsz RAID0-ról, ami viszont szinte az egyetlen értelmét adná az általad elképzelt megoldásnak. RAID1-et meg nem is enged az XP, ügyeskedés nélkül csinálni. Az op.-rendszernek nem biztonságosnak, hanem gyorsnak kell lennie (RAID0). Ahol az adataid tárolod, ott meg biztonság kell (RAID1).
Másrészt tisztán szoftverrel nemigen fogsz hibrid RAID0 - RAID1 köteteket csinálni, legfeljebb Linux alatt, de ebben nem vagyok biztos.
Egyébként egyszer mikor próbálkoztam vele, én sem tudtam dinamikus lemezre XP-t telepíteni, pedig néhányan állítják, hogy lehet.
Én a helyedben inkább használnám az alaplapi ICH8R chip lehetőségeit, már ha egyáltalán ilyen van az alaplapodon. Fontos az ''R'', mert csak az tudja az általad vágyott ''Intel Matrix Storage'' trükköt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Ingatlanos topic!
- Politika
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- CPU léghűtés kibeszélő
- További aktív témák...
- Álmodtam egy nagyot! Persze! Hisz alszom! WD Red 3.5 8TB 5400/256MB (WD80EFAX) Ingyé FOX!
- Verbatim Vi5000 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - Eladó!
- Western Digital Ultrastar DC HC550 18TB - 512MB, 7200rpm, SATA3 - 100/100 -as - Eladó!
- 16TB 0 nap Seagate Exos X16 Enterprise HDD több db.
- 2 TB 2280 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD, Micron
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- 92 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest