Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HTPC (házimozi PC) topik
- iPad topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ottoka
őstag
Raid0-ban biztos nem fog sikerülni. Mert raid1-ben lehetne, hiszen ott mindkét winyón ugyanaz a cucc van. Meg raid5-ben is, a redudáns adattárolás miatt. Raid0 esetében viszont tegyük fel hogy 64kb stripenál egy 128kb-os file egyik fele az egyik, másik fele a másik winyón van. Szerintem ezt nem lehet megoldani.
Én is múlt héten hétfőn raktam újra az egészet, windows pikk-pakk fenn volt, csak utánna az a rengeteg progi, beállítás, frissítések, stb. Éjfélre végeztem.
Aztán hétvégén kitaláltam hogy eladom és cserélem a rendszer raptorokat, és szombat délután kezdhettem előlről.
Ez ezzel jár.
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Corsair MP600 Pro XT NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Kingston NV2 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LENOVO ThinkPad T14 Gen 2i - i7-1165G7, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- iPhone 15 Pro Max 512GB 87% Esim-es verzió (3hónap Garancia) Kijelzőn pici folt!
- PE ProLiant ML350 Gen9 Hot Plug 8SFF Rack Szerver! x2 XEON + HDD + 16GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest