Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Milyen processzort vegyek?
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- Milyen széket vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple asztali gépek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
D28
tag
Halli,
Próbáltam infót gyűjteni de nem merném azt állítani h minden tiszta így segítsetek kérlek.
A régi asztali (775) gépemen szeretnék raid-et eszközölni, aminek kízárólag az lenne a célja h gyorsabban töltsenek be a dolgok, tehát semmiféle fontos dolog nem lenne rárakva. Egy régi egyébként még jól működő wd vinyó van benne amit jó lenne meggyorsítani (van egy használatlan laptop vinyóm, nem szeretnék pl ssd-re költeni így gondoltam ez javíthat a sztorin).Ha jól látom a raid0 ami nekem kell, illetve ezt hardveres és szoftveres módon lehet megoldani. Win 10 van a gépen és nem szeretném újrarakni ha lehet, ekkor jön képbe a szoftveres verzió igaz?
Úgy meg lehet csinálni h berakom a gépbe a másik merevlemezt és pár megfelelő kattintással létrehozom a kívánt raid0-ás állapotot (újratelepítés nélkül)?Bárminemű tanácsot szívesen fogadok ami közelebb repít a célomhoz.

Új hozzászólás Aktív témák
- Mio Star Coffe One Milk Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Dynabook Portege X40-K - i5-1240P I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad A16 128GB, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest