- Mindenféle környezeti behatásnak ellenállnak az ASUS új TUF tápjai
- A kínai felsővezetés blokkolhatta Mark Zuckerberg óriási AI üzletét
- Papírnehezékként használható csúcs-GeForce-ot árul egy francia viszonteladó
- RISC-V alapokon nyugvó egykártyás gép(ek) a Banana Pi konyhájából
- Úttörő újításokat hozhat a shader modell 6.10
- Fujifilm X
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mindenféle környezeti behatásnak ellenállnak az ASUS új TUF tápjai
- Házimozi belépő szinten
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen notebookot vegyek?
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- Dell notebook topic
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
enginev3.0
üzenetére
Jól, de mennyi felfelé ??

Gondolat: Ha 1000 Megabit lefelé, és szándékosan írtál 1000-et és nem Gigabitet akkor számomra ez a DIGI 1000/200-as netjét jelenti.
Nos, nekem a UPC 500-as netjével 42 Mega/Másodperc volt a rekordom, de tegyük fel az 1000-es elméleti 125 Mega/sec sebességét el tudod érni.
Itt kb teljesen mindegy 2X3TB és 3X2TB is könnyedén eléri ezt a sebességet....NA DE EZ CSAK Lefelé...
Felfelé az a vonal "csak" 200-as, bár a "DIGI" néha azt mondja, hogy nem terhelt a rendszer nesztek az egész... de ezen helyzetekre nem érdemes készülni....
Nos a felfelé 200 az 25 mega/sec elméleti sebesség ezt még a sima merevlemez is bírja gond nélkül.Végkövetkeztetés: Lehet inkább külön kötném a merevlemezeket. A sebességadatok is az elérhető maximumot mutatják, nem pedig azt amit használni fogsz. Én PL nem tudom elég gyorsan nyomkodni a letöltés-> Torrent mentése -> Igen ez sorozat/film/játék oda töltsed le -> OK sorozatot.....
Ha közben jön a szükség "kétbetűs kitérővel" már lent is van minden...Bár persze mit dumálok én mikor nekem SSD + RAID 10 van a gépemben

De talán ne ess az én hibámba, mert felesleges
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 Pro Heatsink NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 2.5" 100% noti HDD-k Western Digital, Seagate 250Gb 320Gb 500Gb és 1Tb is!
- Samsung 990 pro 4Tb M2 SSD
- WD Black SN850X 8TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - 1 év garancia - 7200-6600 MBs - Eladó!
- ÚJ 512Gb nvme m.2 2280 SSD
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink) (2 4K felbontás)
- IFixIt iOpener Toolkit
- Dell Precision 3581 i7-13700H / 32GB DDR5 / RTX A1000 6GB Workstation
- GYÁRI TÖLTŐK: USB-C / DELL / LENOVO / HP / FUJITSU / TOSHIBA / Asus / Macbook /// Bp,/MPL/Foxpost
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest