Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- A legjobb INGYENES programok Windowsra!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Az SSD elfárad… a RAM miért nem?
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
enginev3.0
üzenetére
Jól, de mennyi felfelé ??

Gondolat: Ha 1000 Megabit lefelé, és szándékosan írtál 1000-et és nem Gigabitet akkor számomra ez a DIGI 1000/200-as netjét jelenti.
Nos, nekem a UPC 500-as netjével 42 Mega/Másodperc volt a rekordom, de tegyük fel az 1000-es elméleti 125 Mega/sec sebességét el tudod érni.
Itt kb teljesen mindegy 2X3TB és 3X2TB is könnyedén eléri ezt a sebességet....NA DE EZ CSAK Lefelé...
Felfelé az a vonal "csak" 200-as, bár a "DIGI" néha azt mondja, hogy nem terhelt a rendszer nesztek az egész... de ezen helyzetekre nem érdemes készülni....
Nos a felfelé 200 az 25 mega/sec elméleti sebesség ezt még a sima merevlemez is bírja gond nélkül.Végkövetkeztetés: Lehet inkább külön kötném a merevlemezeket. A sebességadatok is az elérhető maximumot mutatják, nem pedig azt amit használni fogsz. Én PL nem tudom elég gyorsan nyomkodni a letöltés-> Torrent mentése -> Igen ez sorozat/film/játék oda töltsed le -> OK sorozatot.....
Ha közben jön a szükség "kétbetűs kitérővel" már lent is van minden...Bár persze mit dumálok én mikor nekem SSD + RAID 10 van a gépemben

De talán ne ess az én hibámba, mert felesleges
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- World of Tanks - MMO
- Assetto Corsa EVO
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Ingatlanos topic!
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- Robotporszívók
- PlayStation 5
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A legjobb INGYENES programok Windowsra!
- További aktív témák...
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RTX 3070Ti / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- Samsung Galaxy A12 /64GB/Független/Számlával/
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest